32 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Viiole

Attopat
Daha fazla  

(özelleştirmeden işlemci 7500F olacak)

Bu iki sistem arasında kaldım. Aslında 7700XT almak istiyordum fakat ileride işlemciyi AMD geçirirken anakartı da değiştirmek zorunda kalacağım bu yüzden ne yapsam bilemedim. Sizin en fazla 32 bin TL olacak şekilde başka önerileriniz varsa onlara da bakmak isterim. 32 en son çıkılmış bütçedir daha pahalı sistemler önermeyin. İleride upgrade etmeyi düşünüyorum zaten.

(özelleştirmeden işlemci 7500F olacak)

Bu iki sistem arasında kaldım. Aslında 7700XT almak istiyordum fakat ileride işlemciyi AMD geçirirken anakartı da değiştirmek zorunda kalacağım bu yüzden ne yapsam bilemedim. Sizin en fazla 32 bin TL olacak şekilde başka önerileriniz varsa onlara da bakmak isterim. 32 en son çıkılmış bütçedir daha pahalı sistemler önermeyin. İleride upgrade etmeyi düşünüyorum zaten.

MediaMarkt'ta hazır sistemler var onlara bir bakın derim.

MediaMarkt'ta hazır sistemler var onlara bir bakın derim.

Herhangi bir AMD işlemci ve AMD ekran kartlı sistem bulamadım. Açıkçası 4060 da almak istemiyorum.

SSD: Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 okuma 6000 MB-yazma 4000 MB M.2 SSD olarak yükseltirsin.
Ekran kartını da şu ikisinden birini seç.
Sapphire Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12 GB GDDR6 192 bit ekran kartı.
Sapphire Radeon RX 7700 XT Pure Frostpunk 2 Edition 12 GB GDDR6 192 bit ekran kart.

Hocam bunu görmüştüm ama fark etmediniz sanırım DDR4 sistem bu ileride upgrade edeceğimi söyledim zaten DDR4 sistem almanın hiçbir mantığı yok.

Evet hocam fark etmemişim. Biraz daha ataştırayım.

Valla hocam dediğim gibi şu anlık maksimum bütçe bu. Üstteki attığınız sistem benim attıklarımdan daha iyi gibi muhtemelen onu alıp ileride işlemciyi yükseltirim. Alttaki sistem zaten DDR4. bana sorarsanız ekran kartına abanıp diğer bileşenleri çok minimal tutmuşlar ki o fiyata zaten alınabilecek 7800XT hazır sistem bulunamaz sanki.

Vallahi hocam dediğim gibi şu anlık maksimum bütçe bu. Üstteki attığınız sistem benim attıklarımdan daha iyi gibi muhtemelen onu alıp ileride işlemciyi yükseltirim. Alttaki sistem zaten DDR4. bana sorarsanız ekran kartına abanıp diğer bileşenleri çok minimal tutmuşlar ki o fiyata zaten alınabilecek 7800XT hazır sistem bulunamaz sanki.

Pardon aga benim gözde sıkıntı var yine DDR4 görmemişim.
Eğer yükselte bilirsen bütçeni ddr 5 bu var. Bende bu sistemi kullanıyorum işlemci 9600x ama.

Sorun değil sorun değil teşekkür ederim önerilerin için

Eğer yükselte bilirsen bütçeni ddr 5 bu var. Bende bu sistemi kullanıyorum işlemci 9600x ama.
güzelmiş valla senin sistemde o anakart çok uçta kalmamış mı ya işlemciye sorun yaratmadı mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı