32 bin TL'ye iPhone 14 Pro Max alınır mı?

lecx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 32 bin TL'ye pasaport kayıtlı iPhone 14 Pro Max aldım. Kutusu duruyor, sizce bu fiyata göre nasıl ve pil sağlığını korumam için ne yapmam lazım? Şu anda pil yüzdesi 87 cihaz iki senelik.

Çok ucuza almışsın hayırlı olsun pil sağlığı için şarjda oynama adaptör kablon orijinal olsun 20-80 arası şarj et.

Çok ucuza almışsın hayırlı olsun pil sağlığı için şarjda oynama adaptör kablon orijinal olsun 20-80 arası şarj et.

Teşekkürler hocam evdekı kablo orjınalde dukkandakı kalıtelı bır markanın 45 wattlık bır cıhaz dedıgın gıbı 20-80 arası şarj ediyorum.

Telefoncudan mı aldınız.

Bende yazın 16 Pro Max almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim sizce siz nelere dikkat ettiniz.

Telefoncudan mı aldınız.

Bende yazın 16 Pro Max almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim sizce siz nelere dikkat ettiniz.

Kanka ben amcamdam aldım YouTube'da vıdeolar var oradan ızlersen daha ıyı olur telefoncularda ya 2. el ya da yurt dışı cıhazlar var tanıdık brınden alırsan daha ıyı olur.

Kanka ben amcamdam aldım YouTube'da vıdeolar var oradan ızlersen daha ıyı olur telefoncularda ya 2. el ya da yurt dışı cıhazlar var tanıdık brınden alırsan daha ıyı olur.
Çok iyi fiyata vermiş amcanız. Hayırlı olsun. Şu anda amcanızın üzerine olan hatlarla çalışıyor ancak pasaport kaydı yapıldığı tarihten 3 takvim yılı geçtiği andan itibaren TR cihazı olacak ve siz satmak istediğinizde TR cihazı aynı kozmetikte bir 14PM ne kadarsa o kadara satabileceksiniz.

Aynen öyle hocam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…