32 bin TL'ye iPhone 16e almak mantıklı mıdır?

eness24

Hectopat
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Elimde Redmi Note 11 Pro vardı. Buyback yaparak 32 bin TL'ye iPhone 16e aldım. Toplam 7 bin TL saydı. Çalıştığım yerde bana indirim yapınca 32 bin TL'ye iPhone 16e aldım. Sizce mantıklı mıydı? Kasasında biraz yamukluk vardı verdiğim cihazda.

Ne olursa olsun 16e kötü bir cihaz işlemci dışı. S24 almanızı tavsiye ederdim.

Hayırlı olsun tartışılır başka seçeneğin var mıydı bilimiyorum olsaydı mantıksız bence seçeneğe göre.

Kamerası benim icin önemli değildi. Ama cihazın çok yeni bir işlemcisi var ve 8 GB RAM özelliği var. 6 yıl güncelleme ömrü olacak. Android cihaz düşünmediğim için F/P olarak mantıklı geldi.

İlk çıktığı zaman iPhone 15 daha mantıklıydı ama bu fiyata kesinlikle alınır. Hem daha güncel ve RAM bakımından daha iyi bir telefon almış oluyorsunuz.

Gayet mantıklı ve güzel alışveriş olmuş hocam hayırlı olsun.

Kamerası benim icin önemli değildi. Ama cihazın çok yeni bir işlemcisi var ve 8 GB RAM özelliği var. 6 yıl güncelleme ömrü olacak. Android cihaz düşünmediğim için F/P olarak mantıklı geldi.
O zaman mantıklı bu fiyatta. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…