32 bin TL'ye kadar Clevo üretim olmayan laptop önerisi

Bütçe
32.000TL

se7enn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI Pro H610M-E DDR4.
PSU: Fury 650W.
CPU: i5-12400F
GPU: AMD Radeon RX 6650 XT MSI Mech 2X.
RAM: Goodramxırdm 3200MHz 8X2.
SSD: Goodram 512 GB M.2 2000MB/S read 1600MB/S wrıte.
SSD2: WD Green SATA 480GB 545MB/S
İyi akşamlar, işimden dolayı masaüstü bilgisayarımı satıp laptopa geçmeyi düşünüyorum ancak downgrade yaşamak istemiyorum, bu sebeple aşağıda verdiğim özelliklere yakın veya daha iyi sisteme sahip bir laptop almak istiyorum, tercihim 4060 olması ancak bütçe kısıklığı nedeniyle 3060'a da şans verebilirim, mümkünse 32 GB RAM olmasını tercih ederim ancak SSD'nin kesinlikle 1TB olması gerekiyor. Clevo üretimden uzak durmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
MB: MSI Pro H610M-E DDR4.
Şu an sahip olduğum sistem;
PSU: Fury 650W.
CPU: i5-12400F
GPU: AMD Radeon RX 6650 XT MSI Mech 2X.
RAM: Goodram IRDM 3200MHz 8X2.
SSD: Goodram 512 GB M.2 2000MB/S read 1600MB/S write.
SSD2: WD Green SATA 480GB 545MB/S

RAM ve SSD kriteriniz cogu F/P laptopu eliyor maalesef, onerim bunlari sonradan ekleyip ustteki cihazi almaniz.

Çok teşekkürler ancak bunun SSD'sinin 1TB olduğu bir versiyonu var mı acaba?

RAM ve SSD kriteriniz cogu F/P laptopu eliyor maalesef, onerim bunlari sonradan ekleyip ustteki cihazi almaniz.
Öneriniz için çok teşekkürler, sonradan ekleme işlemi için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Garanti kapsamı içerisinde mi veya garanti kapsamı içerisinde kalması için ne yapmam gerekli?

Zarar vermezseniz garantiden cıkmıyor diye biliyorum.

Zarar vermezseniz garantiden cıkmıyor diye biliyorum.
Kendim yapmayı istemiyorum biraz risk gibi geliyor kendime güvenim çok yok bu konuda, bununla ilgilenen bir servis vb. bir yer var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…