32 bin TL'ye RTX 3060 sistem alınır mı?

Bütçe
7-5 k
Uzun süre gider. Sonradan takmak uğraştırır fakat performanstan kısmak saçma olacaktır.
bunu alicam 32 bin benim 7 ve 5 bin arası bütçem kalıyor aksesuar önerebilirmisin lenovo legion r25 f 30 düşündüm monitör icin klavye mause kulaklik bakmadim

4060 yerine 7700 xt çok daha mantıklı. Onların attıkları normal fakat daha iyi olacaktır.
hocam geceden beri araştırıyorum da AMD ekran kartı kötü diyorlar Nvidia daha iyi diyorlar gecikme var dediler ısınma var dediler başka sistemmi baksak nvidiali

@584297 hocam bu konudaki mesajları okur musunuz ve arkadaşların attığı sistemler nasıl?

Son düzenleme:
Kral bunlar çok ucuz değil mi ben anlamıyorumda ve sanki benim attigimdan kötü gibiler ben NVIDIA en iyisi diye biliyorum

RAM ve depolama düşük reisim bir de benim attigimdan kesin iyi mi 3060 degil 4060 attığım linkteki

Hocam daha ucuz daha kötü demek değil sizin attığınız sistemde boş yere fazla para harcanmış ayrıca 4060 yerine 7700XT'yi tercih ederseniz daha iyi olur.

bunu alicam 32 bin benim 7 ve 5 bin arası bütçem kalıyor aksesuar önerebilirmisin lenovo legion r25 f 30 düşündüm monitör icin klavye mause kulaklik bakmadim

hocam geceden beri araştırıyorum da AMD ekran kartı kötü diyorlar Nvidia daha iyi diyorlar gecikme var dediler ısınma var dediler başka sistemmi baksak nvidiali

@584297 hocam bu konudaki mesajları okur musunuz ve arkadaşların attığı sistemler nasıl?
O bahsedilen hatalar eski serilerde vardı.

Hocam daha ucuz daha kötü demek değil sizin attığınız sistemde boş yere fazla para harcanmış ayrıca 4060 yerine 7700XT'yi tercih ederseniz daha iyi olur.

O bahsedilen hatalar eski serilerde vardı.
bunu alayimmi hocam uygunmudur

Uygundur hocam hem fps oyunlarında hem de hikayeli oyunlarda çok iyi performans sergiler.

AMD ekran kartından şüphe duyuyorsanız ben daha önce rx 7800 xt yi deneyimledim gayet iyiydi 7700 xt nin o kadar kötü olacağını düşünmüyorum.

Uygundur hocam hem FPS oyunlarında hem de hikayeli oyunlarda çok iyi performans sergiler.

AMD ekran kartından şüphe duyuyorsanız ben daha önce RX 7800 XT'yi deneyimledim gayet iyiydi 7700 XT'nin o kadar kötü olacağını düşünmüyorum.

Tamamdir hocam bu sistemi alacağım fakat soğutma eklenmemiş sivimi alayim yoksa havalimi bir de aksesuar öneriniz var mıdır monitör olarak aklımda Lenovo Legion R25 F 30 var

Tamamdir hocam bu sistemi alacağım fakat soğutma eklenmemiş sivimi alayim yoksa havalimi bir de aksesuar öneriniz var mıdır monitör olarak aklımda Lenovo Legion R25 F 30 var

Eki Görüntüle 2511606

Soğutucuyu bunu seçebilirsiniz muhteşem bir soğucu.

Almayı düşündüğünüz monitörde gayet iyi.

Dosya Ekleri

• 1749829571281.png
    1749829571281.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 15

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı