voltry Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 YKS'de sayısal alanında 32 bininci oldum. Başka bir şehre gidersem yurt çıkma olasılığı nedir? Maddi durumum pek iyi değil üniversite çıkarsa açıkta kalmak istemiyorum. Bilenler çıkma ihtimallerini söyleyebilir mi teşekkürler.
YKS'de sayısal alanında 32 bininci oldum. Başka bir şehre gidersem yurt çıkma olasılığı nedir? Maddi durumum pek iyi değil üniversite çıkarsa açıkta kalmak istemiyorum. Bilenler çıkma ihtimallerini söyleyebilir mi teşekkürler.
M morue Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 Sıralamayla yurt çıkıp çıkmamasının doğrudan bir alakası yok.
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 20 Temmuz 2024 #3 Dostum yurdun çıkma şansı maddi duruma göre belirleniyor. Eğer durumunuz iyi değilse çıkacaktır.
voltry Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 M.CLK dedi: Dostum yurdun çıkma şansı maddi duruma göre belirleniyor. Eğer durumunuz iyi değilse çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.
M.CLK dedi: Dostum yurdun çıkma şansı maddi duruma göre belirleniyor. Eğer durumunuz iyi değilse çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.