Öncelikle merhaba. Bilgisayarımın işlemcisi X64 bit tabanlı işlemci ama tamirci bana 32 Bit kurmuş. Format atacakken "bu uygulama bilgisayarda çalıştırılamaz" diyor ne yapacağımı bilmiyorum. ISO dosyasını USB'ye yazdırıp boot menüsünden de USB'yi çalıştırdığımda sanırsam USB'yi okumadı. Ne yapabilirim?
Hocam sorunu çözdüm! Başka bir forumda bakarken eski sürüm deneyin demiş birisi. Eğer bildiğiniz bir site varsa 2018 Windows 10 X64 ya da 2019 Windows 10 X64 atabilir misiniz? Daha yeni sürümlerde böyle hatalar çıkıyormuş.
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
Hocam maalesef farkına vardım ki sorun sürümlerle alakalı değil toplamda 5-6 tane sürüm denemişimdir ama hiçbiri çalışmadı, ekran hala karıncalanıyor, neden olduğunu bilmiyorum.