umutbutpink Decapat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 32 Bit destekli bu oyun yüklemeye çalıştığımda geçersiz platform hatası veriyor.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 22 Mart 2023 #2 Direct X (DX) sürümü yetmiyor ekranda yazana göre. Artı 0 Eksi
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Windows Xp veya 7 demişler işletim sistemi için. Optimize etmişler midir bilmem. Sisteminiz nedir? Chitose dedi: Direct X (DX) sürümü yetmiyor ekranda yazana göre. Genişletmek için tıkla... Dx oyunun adı. Artı 0 Eksi
Windows Xp veya 7 demişler işletim sistemi için. Optimize etmişler midir bilmem. Sisteminiz nedir? Chitose dedi: Direct X (DX) sürümü yetmiyor ekranda yazana göre. Genişletmek için tıkla... Dx oyunun adı.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 22 Mart 2023 #4 Heykirab dedi: Windows Xp veya 7 demişler işletim sistemi için. Optimize etmişler midir bilmem. Sisteminiz nedir? Dx oyunun adı. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim. Artı 0 Eksi
Heykirab dedi: Windows Xp veya 7 demişler işletim sistemi için. Optimize etmişler midir bilmem. Sisteminiz nedir? Dx oyunun adı. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim.
KS KS umutbutpink Decapat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #5 Chitose dedi: Direct X (DX) sürümü yetmiyor ekranda yazana göre. Genişletmek için tıkla... DX orada oyunun adına dahil. Heykirab dedi: Windows XP veya 7 demişler işletim sistemi için. Optimize etmişler midir bilmem. Sisteminiz nedir? DX oyunun adı. Genişletmek için tıkla... Eski bir Casper 2 GB RAM Intel atom Z3735F var. Sonic adventure 2 sorunsuz çalışıyor. Bu neden böyle oldu anlamadım. Artı 0 Eksi
Chitose dedi: Direct X (DX) sürümü yetmiyor ekranda yazana göre. Genişletmek için tıkla... DX orada oyunun adına dahil. Heykirab dedi: Windows XP veya 7 demişler işletim sistemi için. Optimize etmişler midir bilmem. Sisteminiz nedir? DX oyunun adı. Genişletmek için tıkla... Eski bir Casper 2 GB RAM Intel atom Z3735F var. Sonic adventure 2 sorunsuz çalışıyor. Bu neden böyle oldu anlamadım.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #6 umutbutpink dedi: Eski bir Casper 2 GB RAM Intel atom Z3735F var. Sonic adventure 2 sorunsuz çalışıyor. Bu neden böyle oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Açması gerek. Oyunda bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
umutbutpink dedi: Eski bir Casper 2 GB RAM Intel atom Z3735F var. Sonic adventure 2 sorunsuz çalışıyor. Bu neden böyle oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Açması gerek. Oyunda bir sorun olabilir.