32 Bit İşletim Sistemi 64 Bit İşletim Sistemine Yükseltilir mi?

Önemli değil. Sorularınızı cevaplamak için buradayım. Türkçe sürümünü internetten indirirseniz hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır. Fakat güvenilir bir yerden indirdiğinizden emin olun. Ben verdiğim sürümü indirdim ve şuan sorunsuz kullanıyorum Windows Update ile Türkçe yama yükleyip sorunsuz kullanın bence. Sadece başlangıçta "Windows Başlatılıyor" yerine "Starting Windows" yazıyor. Bir de "Hoş geldiniz" yerine "Welcome" yazıyor.

Çok teşekkür ederim.Son olarak tamam ben bunu hallettim herşeyi yükledim yükselt seçeneğini mi kullanacğaım yoksa özel mi?

Çok teşekkür ederim. Son olarak tamam ben bunu hallettim her şeyi yükledim yükselt seçeneğini mi kullanacağım yoksa özel mi?

Özel seçeneğini seçeceksiniz. Bu arada masaüstünde, belgelerimde vesaire resimleriniz save dosyalarınız varsa kaydedin. Hepsi uçar arkasından bakarsınız

Öncelikle Merhaba , Konuya Bende Dahil Oldum. Benim bilgisayarım 32 bit format ile 64 bit yapmak istiyorum arkadaşımda windows 7 ultimate 64 bit var eğer format atarsam olurmu ?

merhaba konuya bende dahil oldum ben başka bi siteden win 7 64 bit ultımate indirdim ama pcimden çalıştırınca bu windows sürümü geçerli değil dedi ve yükeleyemedim yardımcı olursanız sevinirim acill...

benim sistemim yetermi windows 8.1 e ram 3 işlemci Pentium Dual core cpu e5200 @2.50 Ghz yetermi ? sürümüm windows 7 kulanıyorum win 8.1 e sistemim yetermi

pardon aradan 2yıl geçmiş ama şuan 2016 güncel olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…