32 Bit işletim sistemi ile 64 Bit sistemin farkı

doomt

Megapat
Daha fazla  
  • Şu anki işletim sistemim Windows 8 32 bit pro, 64 bit 8.1' e geçmeyi düşünüyorum.
  • 64 bit işletim sisteminde performans farkı var mı ?
  • Birçok programda sıkıntı çıkardığı ve uyumlu program bulmak sıkıntılı mı ?
  • AMD Fx 6300 işlemci 64 bit işletim sistemiyle uyumlu mu ?
  • Donanım açısından işlemci dışında (usb ile çalışan cihazlar dahil) bir uyumsuzluk yaşar mıyım ?
  • Bilmediğim başka herhangi bir sürpriz ile karşılaş mıyım ?
  • Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını ve yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Performans farkı tabiki var 32 bit 3 gb rame kadar desteklerken 64 bit bütün ram miktarlarını destekler.
Hayır 32 bit işletim sisteminizde ne kullanıyorsanız aynısını kullanmaya devam edebilirsiniz.
Tabiki uyumlu.
Hiçbir uyumsuzluk vb. sorunlar olmaz. Olsada 64 bit kaynaklı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5 değil 3 olacak o kısım. Performans farkı var ama şu şekilde olur. Sistemin kötü ise çok az bir düşüş yaşayabilirsin. İyi ise performans artışı yaşarsın. Uyumluluk sorunu falan olmaz, yalan onlar. AMD FX serisi tüm işlemciler 64 bit desteklidir. Herhangi bir uyumsuzluk yaşamazsın. Eksisi olmaz, artısı olur. Bazı uygulamaları 64 bit olarak çalıştırıp yüksek performans alırsın.

Teşekkürler bir arkadaşın önerisiyle Windows 10 64 bit in çıkmasını bekleyeceğim. Nisan da çıkacakmış galiba.

Teşekkür ederim, düzelttim. Ben 3.5 diye biliyordum iyiki söylediniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…