Çözüldü 32 Bit işletim sisteminde RAM sınırını kaldırma

• Konuyu başlatan CETO1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.980
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CETO1

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarımda 4 GB RAM var ama işletim sistemi 32 Bit olduğu için sadece 3 GB kullanabiliyorum bunun bir çözümü var mı? 64 Bit yüklemek istemiyorum.

Maalesef yok hocam. 64 Bit de kullanabilirsiniz. Performans olarak farkı da olmaz. Zaten 64 Bit sistemde 32 Bit programı da kullanabilirsiniz.

@blac_eagle bunlar çok da geçerli yöntem değiller. Arkadaş, isterse deneyebilir. Bir nevi sanal olarak yapıyorlar gözüküyor.

Maalesef yok hocam. 64 Bit de kullanabilirsiniz. Performans olarak farkı da olmaz. Zaten 64 Bit sistemde 32 Bit programı da kullanabilirsiniz.

Hocam peki X64 tabanlı 2 GHz işlemci 4 GB DDR2 RAM ve 7200 RPM hard disk Windows 10 64 Bit olur mu?

Hocam peki X64 tabanlı 2 GHz işlemci 4 GB DDR2 RAM ve 7200 RPM hard disk Windows 10 64 Bit olur mu?
Olur hocam? Zaten Windows 10 32 Bit bile olsa SSD ile daha iyi olur. Kurulamaz diye bir şey yok.

Çözüm
@blac_eagle, ceza almışsanız bu kurallar gereğidir. Herhangi bir moderatör verebilir. Buna itirazı da rapor sistemini kullanarak yapabilirsiniz. Zaten okumadan da sağlıklı olmadığını söylemedim. Gerçek olarak vermiyor ve bazı yerlerde hata da verebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…