32 bit programlar 64 bit bilgisayarda sorunsuz çalışır mı?

Daha fazla  
İyi günler

Şu ana kadar 64 bit windows uzun süreli hiç kullanmadım.

Dolayısıyla kendi bilgisayarımda, yedeğimdeki arşivimdeki kullandığım programlarım hepsi 32 bit.

Sorum şu:

32 bit bilgisayarda 64 bit programlar çalışmaz, bunu biliyorum.

64 bit bilgisayarda 32 bit programlar sorunsuz çalışır mı, 32 bit programların sorun çıkarma ihtimali var mı?

Yoksa ne yapıp edip gerekli tüm programları 64 bit olarak temin etmek mi gerekir?

Ben 64 Bit diye 32 Bit indirdiğim bir program vardı hiç eksikliğini hissettirmedi ta ki menüsünden 32 Bit olduğunu görene kadar. Herhangi bir sorun söz konusu değildir kullanın istediğiniz gibi.

Çoğu uygulama 32 Bit olarak kurulmakta ve sorunsuzca çalışmaktalar. Eğer var ise 64 Bit kullanmanız daha sağlıklı olacaktır lakin 32 Bit programları kurabilirsiniz. Kuracağınız yazılım sürücüler olmasın yeter.

Ben 64 Bit diye 32 Bit indirdiğim bir program vardı hiç eksikliğini hissettirmedi ta ki menüsünden 32 Bit olduğunu görene kadar. Herhangi bir sorun söz konusu değildir kullanın istediğiniz gibi.
Teşekkür ederim ilginize. Şimdi daha iyi emin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…