32 bit sistemde, 8 GB RAM'in hepsini nasıl kullanırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre Efe

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkeze merhaba,

Bir sorunum vardı 2 hafta önce Hp Pavilion g6 Notebook aldım. Almaz olaydım neyse bir şeyler oldu format attırmak zorunda kaldım. Garantiye vermeye üşendim yakınlarda bir bilgisayarcıya verdim. Windows 7 atmasını istedim atmış fakat 32 bit atmış. Bilgisayar özelliklerine girdiğimde bana; "Kullanılabilir miktar: 2.74 GB" olduğunu söylüyor.

Fakat benim 8GB RAM'im var, daha dün aldım bilgisayarı driverler haricinde bilgisayarda bir şey yok.

Sizden istediğim şu: Tekrar format atmadan nasıl RAM'lerin hepsini kullanabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    19,2 KB · Görüntüleme: 734
İşletim sistemi 32 bit dahi olsa RAM kullanılabilirliğinin o kadar düşmemesi gerek.

Peki teşekkür ederim bir sorum daha olucak hocam, bilgisayar bana Windows 8 Pro olarak geldi. Bilgisayarı tek başıma kullanmıyorum ailemle birlikte kullanıyorum ailem Windows 8'e alışamadı. Güvenilir Windows 7 64 Bit verebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mahalle bakkalları hep böyle yapıyor. Bir bitmediniz yahu. Mecbur 64 bit yükleyeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…