32 Bit sisteme sanal makineyle Windows 7 64 Bit nasıl kurulur?

Kick Furkanowski

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar VirtualBox'la Windows 7 kurmak istiyorum ancak sadece 32 Bit var sistemim 32 Bit çünkü. Ancak benim 64 Bit kurmam gerek. Bunu nasıl yaparım?

Arkadaşlar VirtualBox'la Windows 7 kurmak istiyorum ancak sadece 32 Bit var sistemim 32 Bit çünkü. Ancak benim 64 Bit kurmam gerek. Bunu nasıl yaparım?
Ben bi' gökten 32 bit daha indirip geleyim, ilave yaparız.

Tabii ki kullandığın işletim sistemini 64 bit'e yükseltmen gerekiyor. Haricinde yapabileceğin bir şey yok. Bilgisayarın 64 bit desteklemiyorsa sanal makine vahiy indirecek halde değil, o da senin bilgisayarının içinden çalışıyor.

Sanallaştırma yok o yüzden performans alamayacağınız için kurmanıza gerek yok. 64 bit kurulum yapınız böylesi daha sağlıklı.

Ben bi' gökten 32 Bit daha indirip geleyim, ilave yaparız.

Tabii ki kullandığın işletim sistemini 64 Bit'e yükseltmen gerekiyor. Haricinde yapabileceğin bir şey yok. Bilgisayarın 64 Bit desteklemiyorsa sanal makine vahiy indirecek halde değil, o da senin bilgisayarının içinden çalışıyor.

64 Bit destekliyor desteklemesine ama bir sürü önemli bilgilerim var ayrıca 8.1 kurucağım 64 Bit oalrak Windows 10 64 Bit kaldırmaz benim ihtiyar
Sanallaştırma yok o yüzden performans alamayacağınız için kurmanıza gerek yok.

Bir uygulama için kullancaktım şimdi format derdiyle uğraşmayayım diye :D

64 Bit destekliyor desteklemesine ama bir sürü önemli bilgilerim var ayrıca 8.1 kurucağım 64 Bit oalrak Windows 10 64 Bit kaldırmaz benim ihtiyar

Bilgilerini yedekle. Haricinde nasıl bir yardım istiyorsun ki anlamadım? Sorunun cevabı açıkça ortada.

Windows 10 kurduktan sonra Mem Reduct kullanıp RAM kullanımını azaltabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı