Merhaba bilgisayarim 32 Bit Windows 10, 64 Bit yapabilir miyim? Sims gibi oyunlari indiremiyorum, 64 Bit islemci istiyorlar. Pek anlamıyorum bu tarz şeylerden, bilginiz var ise yardimci olabilir misiniz?
Hocam işlemciniz 64 Bit'i destekliyorsa format atarak 64 Bit yapabilirsin
destekliyor mu?
Nası yükseltiliyor parça mi değişmesi gerekiyor. Yanlış anlamayin ben kadinim bilgisayari video izlemek icin kullaniyorum bomboş resim vs uygulama yok. Yine de yukseltmem gerekir mi?Hocam X64 tabanlı işlemiciniz destekliyor ancak yükseltirken RAM'inizi de yükseltin ki kasma olmasın. Tavsiyem budur.
Nasıl yükseltiliyor parça mi değişmesi gerekiyor. Yanlış anlamayin ben kadinim bilgisayari video izlemek icin kullanıyorum bomboş resim vs uygulama yok. Yine de yukseltmem gerekir mi?
Anladim tesekkur ederim nasil 64 bit yapacagim peki youtubedan falan var mi video onerdiginiz?Evet parça değişmesi gerekiyor, Hocam 32 Bit yeterliyse kullanmaya devam edebilirsiniz ancak şöyle anlatayım 64 Bit işletim sistemi kurarken yeni RAM almanız gerekebilir bilgisayarınıza çünkü 4 GB RAM ile arayüzde falan kasabilir PC.
Anladim tesekkur ederim nasil 64 bit yapacagim peki youtubedan falan var mi video onerdiginiz?
İşlemciniz 64 bit arayüzünü destekliyor falat 4GB RAM yetersiz olacağından yükseltmek sağlıksız olacaktır, şu anda herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa bir program indirmenize falan izin vermemezlik yapmıyorsa 64e geçmemenizi tavsiye ederim. RAM ise bilgisayarın içerisindeki verileri tutan ve gönderen birimdir, şu anda laptopunuzda 4GB RAM bulunmakta, Laptopunuzun tam modelini gönderirseniz ekstra bir RAM slotu var mı diye bakabilir ve yükseltmeniz için seçenekler sunabilirim.destekliyor mu?
Merhaba modeli burada mı oluyor? Yoksa bilgisayar özelliklerinden mi bakmaliyimİşlemciniz 64 bit arayüzünü destekliyor falat 4GB RAM yetersiz olacağından yükseltmek sağlıksız olacaktır, şu anda herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa bir program indirmenize falan izin vermemezlik yapmıyorsa 64e geçmemenizi tavsiye ederim. RAM ise bilgisayarın içerisindeki verileri tutan ve gönderen birimdir, şu anda laptopunuzda 4GB RAM bulunmakta, Laptopunuzun tam modelini gönderirseniz ekstra bir RAM slotu var mı diye bakabilir ve yükseltmeniz için seçenekler sunabilirim.
eşekkür ederim
İşlemciniz 64 bit arayüzünü destekliyor falat 4GB RAM yetersiz olacağından yükseltmek sağlıksız olacaktır, şu anda herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa bir program indirmenize falan izin vermemezlik yapmıyorsa 64e geçmemenizi tavsiye ederim. RAM ise bilgisayarın içerisindeki verileri tutan ve gönderen birimdir, şu anda laptopunuzda 4GB RAM bulunmakta, Laptopunuzun tam modelini gönderirseniz ekstra bir RAM slotu var mı diye bakabilir ve yükseltmeniz için seçenekler sunabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.