ffn7a14 Femtopat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2024 #1 Merhaba bilgisayarim 32 Bit Windows 10, 64 Bit yapabilir miyim? Sims gibi oyunlari indiremiyorum, 64 Bit islemci istiyorlar. Pek anlamıyorum bu tarz şeylerden, bilginiz var ise yardimci olabilir misiniz?
Merhaba bilgisayarim 32 Bit Windows 10, 64 Bit yapabilir miyim? Sims gibi oyunlari indiremiyorum, 64 Bit islemci istiyorlar. Pek anlamıyorum bu tarz şeylerden, bilginiz var ise yardimci olabilir misiniz?
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #11 ffn7a14 dedi: Merhaba modeli burada mı oluyor? Yoksa bilgisayar özelliklerinden mi bakmaliyim Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam CPU-Z uygulamasını indirin oradan RAM'iniz kaç MHz olduğuna bakın ardından baktığınız özellikleri taşıyan yeni bir notebook RAM alın. Artı 0 Eksi
ffn7a14 dedi: Merhaba modeli burada mı oluyor? Yoksa bilgisayar özelliklerinden mi bakmaliyim Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam CPU-Z uygulamasını indirin oradan RAM'iniz kaç MHz olduğuna bakın ardından baktığınız özellikleri taşıyan yeni bir notebook RAM alın.
KS KS ffn7a14 Femtopat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2024 #12 Anladim tesekkurler Sefer2234 dedi: Hocam CPU-Z uygulamasını indirin oradan RAM'iniz kaç MHz olduğuna bakın ardından baktığınız özellikleri taşıyan yeni bir notebook RAM alın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Anladim tesekkurler Sefer2234 dedi: Hocam CPU-Z uygulamasını indirin oradan RAM'iniz kaç MHz olduğuna bakın ardından baktığınız özellikleri taşıyan yeni bir notebook RAM alın. Genişletmek için tıkla...