I ishak akhunes Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Bazoyun dedi: İçinde 64 Bit olan bir CD ile olur. Fakat HDD niz varsa Win 8.1 Single Language 64 Bit öneririm. Kendim 90 MB yazma okuma hızlı bir HDD ile kullandım. Yaklaşık 15-20 saniyede masaüstüne geliyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyene uyacağım bilgisayarımın özelliklerini araştırırken anakartın özelliklerinde en yüksek verimliliği Windows 8.1 de alırsınız yazıyordu.
Bazoyun dedi: İçinde 64 Bit olan bir CD ile olur. Fakat HDD niz varsa Win 8.1 Single Language 64 Bit öneririm. Kendim 90 MB yazma okuma hızlı bir HDD ile kullandım. Yaklaşık 15-20 saniyede masaüstüne geliyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyene uyacağım bilgisayarımın özelliklerini araştırırken anakartın özelliklerinde en yüksek verimliliği Windows 8.1 de alırsınız yazıyordu.
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #12 Seni şakacı olmaz öyle. @Moderasyon Ekibi gelsin. ishak akhunes dedi: Tavsiyene uyacağım bilgisayarımın özelliklerini araştırırken anakartın özelliklerinde en yüksek verimliliği Windows 8.1 de alırsınız yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Kendim kullandım. Çokta olmasa güncel bir sürüm. SSD alana kadar idare eder.
Seni şakacı olmaz öyle. @Moderasyon Ekibi gelsin. ishak akhunes dedi: Tavsiyene uyacağım bilgisayarımın özelliklerini araştırırken anakartın özelliklerinde en yüksek verimliliği Windows 8.1 de alırsınız yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Kendim kullandım. Çokta olmasa güncel bir sürüm. SSD alana kadar idare eder.
Dündar Ece Centipat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 259 Yer Bu Bilgisayar /Yerel disk C:/Bursa/Gemlik 18 Şubat 2021 #13 ishak akhunes dedi: Tavsiyene uyacağım bilgisayarımın özelliklerini araştırırken anakartın özelliklerinde en yüksek verimliliği Windows 8.1 de alırsınız yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 ile 10'un sistem gereksinimleri aynı diye biliyorum.
ishak akhunes dedi: Tavsiyene uyacağım bilgisayarımın özelliklerini araştırırken anakartın özelliklerinde en yüksek verimliliği Windows 8.1 de alırsınız yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 ile 10'un sistem gereksinimleri aynı diye biliyorum.
I ishak akhunes Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #14 fvz_krkyn dedi: İşlemcin destskliyor Windows 10'u Windows 10 64 Bit indirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanırken sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve oyunun ortasında aniden kapanıyor.
fvz_krkyn dedi: İşlemcin destskliyor Windows 10'u Windows 10 64 Bit indirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanırken sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve oyunun ortasında aniden kapanıyor.
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #15 Dündar Ece dedi: Windows 8.1 ile 10'un sistem gereksinimleri aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Win 10'da SSD şart. Fakat Win 8.1 ile HDD pek sorun yaratmaz.
Dündar Ece dedi: Windows 8.1 ile 10'un sistem gereksinimleri aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Win 10'da SSD şart. Fakat Win 8.1 ile HDD pek sorun yaratmaz.
Dündar Ece Centipat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 259 Yer Bu Bilgisayar /Yerel disk C:/Bursa/Gemlik 18 Şubat 2021 #16 ishak akhunes dedi: Windows 10 kullanırken sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve oyunun ortasında aniden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsanız sisteminizi yenileyin.
ishak akhunes dedi: Windows 10 kullanırken sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve oyunun ortasında aniden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsanız sisteminizi yenileyin.
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #17 Dündar Ece dedi: Yapabiliyorsanız sisteminizi yenileyin. Genişletmek için tıkla... i5 3470 Cyberbug 2077 oynatıyor. Daha ne yapsın adam. Belli ki yeni almış. Dediğim gibi bir de win 8.1 denesin.
Dündar Ece dedi: Yapabiliyorsanız sisteminizi yenileyin. Genişletmek için tıkla... i5 3470 Cyberbug 2077 oynatıyor. Daha ne yapsın adam. Belli ki yeni almış. Dediğim gibi bir de win 8.1 denesin.
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #18 ishak akhunes dedi: Windows 10 kullanırken sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve oyunun ortasında aniden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Win 8.1 64 Bit Home Single Language indirip cidden rahatlığı hissedebilirsiniz.
ishak akhunes dedi: Windows 10 kullanırken sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve oyunun ortasında aniden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Win 8.1 64 Bit Home Single Language indirip cidden rahatlığı hissedebilirsiniz.