32 Bit Windows 8.1 USB Boot Etme Sorunu

Baran Gedik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar windows 8.1 64 Bit SL sürümünü kullanıyorum ram az olduğundan dolayı 32 bit kuracağım. Rufus ile recep baltaş'ın gösterdiği gibi yaptım fakat ne yaptıysam başlangıç'da açamadım. Burdan indirdiğim RTM sürümün'de tek başlatma'da otamatik açmıştım, ama şimdiki indirdiğim'de format ekranı gelmiyor. Yardım lütfen.

Arkadaşlar windows 8.1 64 Bit SL sürümünü kullanıyorum ram az olduğundan dolayı 32 bit kuracağım. Rufus ile recep baltaş'ın gösterdiği gibi yaptım fakat ne yaptıysam başlangıç'da açamadım. Burdan indirdiğim RTM sürümün'de tek başlatma'da otamatik açmıştım, ama şimdiki indirdiğim'de format ekranı gelmiyor. Yardım lütfen.
Bilgisayarınız açılırken BIOS'a girin ve Boot menü den Flash Belleğinizi 1. Sıraya alın.

Malesef yine olmadı. "UEFI bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni" yarını seçtim dediğim gibi bir faydası olmadı. @MF

Son düzenleme:
2 GB RAM var ise yine 64 bit kurun bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben de 2 GB RAM olan makineye 64 bit kurdum. Gayet sorunsuz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı