32 Bit'den 64 Bit Yükseltme

nikee32

Centipat
Daha fazla  
32 Bit sistemi 64 Bit'e yükseltmek istiyorum. USB'yi başka bilgisayara denedim çalışıyor. BIOS ayarlarım böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar açılırken Boot menüsüne girin. Ya da PC açıkken format atın olmuyorsa. Attığınız ilk resimdekki Boot order yazan yerden usbhdd yi başa çekin.

Bilgisayar açılırken Boot menüsüne girin. Ya da PC açıkken format atın olmuyorsa. Attığınız ilk resimdekki Boot order yazan yerden usbhdd yi başa çekin.
usb hdd diye bir secenek yok usb hard drive var onla başlatıyorum böyle oluyor pc açıkken usb den Atabilirmiyim

Rehber bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

nasıl atarım bir link açıklayıcı bir video var mı bu arada ilgin için çok sagol kardeşim

PC açıkken Flaşa sağ tıklayıp aç de. Sonrada setup.exe'ye bas tamam.

32 Bit sistemi 64 Bit'e yükseltmek istiyorum. USB'yi başka bilgisayara denedim çalışıyor. BIOS ayarlarım böyle.
Eki Görüntüle 556106Eki Görüntüle 556107Eki Görüntüle 556108

Bir sorum olacak, Usb'ye yazarken MBR olarak seçtin mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
kardeşim pc acıkken format izleyip yaptım suan fotmat atılıyor çok sagol

Kardeşim PC acıkken format izleyip yaptım şu an fotmat atılıyor çok saĞol.

Rica ederim. İmla kurallarına uyarsan iyi olur bu arada.
Peki USB'ye yazarken MBR yani eski BIOS'lar için olanı seçmiş miydin?
Sorma nedenim eski BIOS'larda format USB'si hazırlarken MBR ayarına geçirmelisin, ama böylede sıkıntı yok kur kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…