32 Bit'ten 64 Bit'e geçerken hata

Samet acikgoz

Picopat
Daha fazla  
Windows 8.1 32 Bit kullanıyorum fakat 64 Bit yapmak istiyorum bilgisayarim 64 Bit destekliyor işlemcim 64 Bit destegi mevcut fakat bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum 64 Bit kurarken. Bunun nedeni nedir ve çözümü var midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 64 Bit uygulama çalıştırmak için 64 Bit işletim sistemi kullanmalısınız.

Hocam 64 Bit uygulama çalıştırmak için 64 Bit işletim sistemi kullanmalısınız.
Reis ama ben 64 bite gecmem icin ne yapmam gerek 64 bit destekliyor youtube da videolar izledim fakat bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatasi aliyorum nedensizce

Reis ama ben 64 bite gecmem için ne yapmam gerek 64 Bit destekliyor YouTube da videolar izledim fakat bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatasi aliyorum nedensizce.

Hocam işletim sistemi 32 Bit. Format ile 64 Bit kurun. SSD varsa Windows 10'a geçin hatta.

Normal 32-Bit Windows'tan direk 64-Bit Windows'a geçiş mümkün değil. Tahminimce setup.exe'yi çalıştırırken bu hatayı aldınız, normaldir. 64-Bit'e geçmek için bir USB'ye Windows'u yazdırıp daha sonra yazdırılan USB'den bilgisayarın önyüklemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…