32 Bit'ten 64 Bit'e geçerken hata

ISO setupunu Windows üzerinde çalıştırdıysanız hata vermesi normal. Bootable bir USB ile format atın.
Cok tesekkurler hayirli aksamlar
Cok tesekkurler ...

Daha sonra Windows'u Windows'un kurulu olduğu bölümün üstüne formatlamadan direk kurun (böylece Windows.old oluşacak ve kritik verilerinizi yedekleme imkanınız da bulunacaktır.). Ayrıca sürücüleri de indirmeyi unutmayın, özellikle internet sürücülerini.

Reis işe yaradi fakat urun anahtari istiyor internette ucretsizler var kullansam.sorun olur mu
Taşınabilir bellek ile Boot edin.
Reis yaptim fakat urun anahtari istiyor internette ucretsizlerden girsem sorun olur mu
Taşınabilir bellek ile Boot edin.
Reis yaptim fakat urun anahtari istiyor internette ucretsizlerden girsem sorun olur mu

Son düzenleme:
Reis işe yaradi fakat ürün anahtari istiyor internette ucretsizler var kullansam. Sorun olur mu?

İsterseniz deneme sürümü olarak kullanabilirsiniz fakat internette güvenilir bir yerden lisans anaharı alabilirsiniz. İnternetteki ücretsiz anahtarlar sadece kuruluma devam etmek içindir, yani Windows'u aktif etmez. İnternette güvenilir bir yerden lisans anahtarı almanızı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…