32 GB 4800 MHz DDR5 laptop RAM önerisi

Bütçe
2000-4000 TL

Elvina

Hectopat
Yer
Türkiye
Laptopumda 8 GB SK Hynix DDR5 4800 MHz RAM takılı. Yanına ek olarak 32 GB RAM daha almak istiyorum. 16 GB ile 32 arasında 1000 TL civarı fark var çok sorun değil. Bildiğiniz sağlam ve uyum sorunu çıkartmayacak marka var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi o kadar bilgim yok kanal nedir değildir bilmiyorum bende iki slot var ikisinde de SK Hynix 8 GB takılı toplam 16 RAM var ama ben 32'lik RAM alıp bir tanesini çıkarmak istiyorum 40 GB RAM olacak toplam.

Önerebileceğiniz marka var mı kafa ağrıtmayacak diye sordum.

Kendim kullandığım Crucial markasını önerebilirim masaüstünde RAM markası vs CL değerleri fark ediyor ama laptopta ne olur bilemiyorum. Bende 2x16 ikisi de Crucial marka. 32 GB olanına bakabilirsiniz ama dediğim gibi emin değilim düzgün çalışır mı?

Kendim kullandığım Crucial markasını önerebilirim masaüstünde RAM markası vs CL değerleri fark ediyor ama laptopta ne olur bilemiyorum. Bende 2x16 ikisi de Crucial marka. 32 GB olanına bakabilirsiniz ama dediğim gibi emin değilim düzgün çalışır mı?
Teşekkür ederim zaten hep karşıma bahsettiğiniz Crucial marka çıkıyordu. Çalışmazsa iade ediliyor alıp denerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı