MuslumanMarsli Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 8 GB bilgisayarımı 32 GB'a çıkarmayı düşünüyorum ama kararsızım. Ne almak istediğimi bilmiyorum. Her türlü öneriye açığım. Bunu buldum ama site güvenilir mi? Son düzenleme: 23 Ocak 2023
8 GB bilgisayarımı 32 GB'a çıkarmayı düşünüyorum ama kararsızım. Ne almak istediğimi bilmiyorum. Her türlü öneriye açığım. Bunu buldum ama site güvenilir mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.868 Makaleler 9 Çözümler 1.034 24 Ocak 2023 #2 Site güvenilir alabilirsin, bilendenal resmi Kingston satıcısı.
MuslumanMarsli Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Site güvenilir alabilirsin, bilendenal resmi Kingston satıcısı. Genişletmek için tıkla... Satın aldım adamlar baya ilgili, uyumluluk için aradılar.
Artoria Pendragon dedi: Site güvenilir alabilirsin, bilendenal resmi Kingston satıcısı. Genişletmek için tıkla... Satın aldım adamlar baya ilgili, uyumluluk için aradılar.