Burak Gençoğlu
Centipat
32 GB dosyam var. Ben bu dosyayı USB bellek almadan nasıl nereye kayıt edebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB dosyam var. Ben bu dosyayı USB bellek almadan nasıl nereye kayıt edebilirim?
Bildiğim kadarıyla o bulut sistemlerinde belli bir boyut miktarı sınırı var diye biliyorum yanlış olabilir. Ve evet çok uzun sürecektir. Ülkedeki internet altyapısının çoğu yerlerinde download hızı istenilenden az durumdayken upload hızı daha da az. Harddiskinizde boş alan varsa oraya kaydedebilirsiniz veya istemediğiniz çözüm USB bellek veya kutu ile yeni bir harddisk alabilirsiniz.Google Drive, OneDrive, Yandex.Disk gibi bulut sistemlerine kaydedebilirsiniz ancak hesaplarınızı iyi koruyun, mümkünse iki adımlı doğrulamayı açın.
Onun dışında, bu kadar büyük boyutta dosyayı kısa sürede yüklemek için yüksek upload hızı gerekiyor. Yoksa bu kadar dosyayı yüklemeniz günleri bile bulabilir.
Google Drive için 15 GB sınırı var, diğerlerini bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla o bulut sistemlerinde belli bir boyut miktarı sınırı var diye biliyorum yanlış olabilir.
Google Drive için 15 GB sınırı var, diğerlerini bilmiyorum.
Evet, doğru biliyorsunuz. Ek ücret ödemediğiniz sürece Yandex.Disk'te 10 GB, Google Drive'de 15 GB, OneDrive'de 5 GB, MediaFire'de 11 GB sınır var.Bildiğim kadarıyla o bulut sistemlerinde belli bir boyut miktarı sınırı var diye biliyorum, yanlış olabilir.
One drive için de 15 GB ücret ile arttırılabiliyormuş. Parça parça depolayıp hesaplarla falan uğraşacağınıza biraz paraya kıyıp veri depolama için harddisk alabilirsiniz. USB ler daha küçük olduğundan boyutu arttıkça parası harddiske göre daha da artıyor. 250 GB bir HDD'yi 50 liraya bile bulabilirsiniz.Google Drive için 15 GB sınırı var, diğerlerini bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.