celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Nisan 2022 #11 Umut Nas dedi: Rufus ile FreeDOS olarak sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Uyguladım hocam yine aynı. Sanırım flash'ı çöpe atmanın vakti gelmiş.
Umut Nas dedi: Rufus ile FreeDOS olarak sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Uyguladım hocam yine aynı. Sanırım flash'ı çöpe atmanın vakti gelmiş.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #12 celejziuk dedi: Uyguladım hocam yine aynı. Sanırım Flash'ı çöpe atmanın vakti gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hemen pes etmek yok. Bir CrystalDiskInfo ekran görüntüsü çok yardımcı olurdu aslında
celejziuk dedi: Uyguladım hocam yine aynı. Sanırım Flash'ı çöpe atmanın vakti gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hemen pes etmek yok. Bir CrystalDiskInfo ekran görüntüsü çok yardımcı olurdu aslında
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 728 Çözümler 3 26 Nisan 2022 #13 32 gb'ın ne kadarlık kısmını kullandınız ?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Nisan 2022 #14 Nonexistent dedi: Dolandırmışlar manasında. Bir CrystalDiskInfo ekran görüntüsü çok yardımcı olurdu aslında Genişletmek için tıkla... Rufus görüyor ama CrystalDiskInfo da USB bellek görünmüyor Shalashaskaa861 dedi: 32 gb'ın ne kadarlık kısmını kullandınız ? Genişletmek için tıkla... En son kullandığımdan sonra temizlemiştim yani boştu Dosya Ekleri disk.jpg 10,1 KB · Görüntüleme: 40
Nonexistent dedi: Dolandırmışlar manasında. Bir CrystalDiskInfo ekran görüntüsü çok yardımcı olurdu aslında Genişletmek için tıkla... Rufus görüyor ama CrystalDiskInfo da USB bellek görünmüyor Shalashaskaa861 dedi: 32 gb'ın ne kadarlık kısmını kullandınız ? Genişletmek için tıkla... En son kullandığımdan sonra temizlemiştim yani boştu
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 728 Çözümler 3 26 Nisan 2022 #15 celejziuk dedi: Rufus görüyor ama CrystalDiskInfo'da USB bellek görünmüyor En son kullandığımdan sonra temizlemiştim yani boştu Genişletmek için tıkla... Markası nedir ürünün linki var mı aldığınız yerin.
celejziuk dedi: Rufus görüyor ama CrystalDiskInfo'da USB bellek görünmüyor En son kullandığımdan sonra temizlemiştim yani boştu Genişletmek için tıkla... Markası nedir ürünün linki var mı aldığınız yerin.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Nisan 2022 #16 Shalashaskaa861 dedi: Markası nedir ürünün linki var mı aldığınız yerin. Genişletmek için tıkla... Mesele şu, markaya güvenmiyorum. Bir ihtimal kurtarabilir miyim diye uğraşıyorum ama düzelmeyecek gibi. Marka HiLevel
Shalashaskaa861 dedi: Markası nedir ürünün linki var mı aldığınız yerin. Genişletmek için tıkla... Mesele şu, markaya güvenmiyorum. Bir ihtimal kurtarabilir miyim diye uğraşıyorum ama düzelmeyecek gibi. Marka HiLevel
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 728 Çözümler 3 26 Nisan 2022 #17 celejziuk dedi: Mesele şu, markaya güvenmiyorum. Bir ihtimal kurtarabilir miyim diye uğraşıyorum ama düzelmeyecek gibi. Marka HiLevel Genişletmek için tıkla... ürünün kodu nedir.
celejziuk dedi: Mesele şu, markaya güvenmiyorum. Bir ihtimal kurtarabilir miyim diye uğraşıyorum ama düzelmeyecek gibi. Marka HiLevel Genişletmek için tıkla... ürünün kodu nedir.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Nisan 2022 #18 Shalashaskaa861 dedi: ürünün kodu nedir. Genişletmek için tıkla... Kodunu bilmiyorum. HiLevel 32 GB Smart olarak geçiyor bir tarafı OTG girişli
Shalashaskaa861 dedi: ürünün kodu nedir. Genişletmek için tıkla... Kodunu bilmiyorum. HiLevel 32 GB Smart olarak geçiyor bir tarafı OTG girişli