32 GB RAM ile CS2 FPS düşmesi sorunu

kizaganhan

Hectopat
CS2 benchmark sonucum ortalama 590 yüzde 1 ise 220 civarı çıkıyor ama olum maçında inanılmaz drop yiyorum.
Rica ediyorum gidip çünkü olum maçında daha düşük FPS alman lazım demeyin.
Aynı sistem özelliklerine sahip bir test videosunda olum maçında çok daha stabil değerlerde oynanıyor. Simdi buna da özellikler aynı değildir yazmayın aynı hatta test videosunda 16 GB RAM kullanılırken ben 32 GB RAM kullanıyorum.
Sorun oyunun optimizasyon ayarlarında da değil çünkü Valorant'ta da aynı sorun var hatta Valorant'ta inanılmaz bir FPS farkı da oluşuyor.
Cevaplarınızı bekliyorum.

Diskle alakalı olabilir, depolama dolmuş olabilir veya darboğaz olabilir.

Onun nedeni sistem değil. Onun nedeni Windows kaynaklı.
Bunları yap. Donma drop paket kaybı hepsi düzelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant'ta da aynı sorun oluyormuş onu ne yapacağız?

Valaorant dosya aç valaorant.exe gir uyumluluk sekmesine
Yüksek DPI ayarına gir
Yüksek DPI geçer kıl tıkla. Düzelir.
Sadece bunu yap. Windows kaynaklı sizin sorunlar. Uyumsuzluk kaynaklı.

Aynısını CS de yap o da düzelir. Başka bir şeye gerek yok.

Hocam aynı sorunları ben de yaşıyorum. Video kaldırılmış malesef. Videoda yapılanlar nedir? Bahsetme şansınız var mıydı?

Hocam aynı sorunları ben de yaşıyorum. Video kaldırılmış malesef. Videoda yapılanlar nedir? Bahsetme şansınız var mıydı?
Hocam şuan fizik dersindeyim hemen kısaca cevaplayayim: Sorunu çözemedim ama videoyu yinede izlemek isterseniz,HrcO Gaming kanal sahibi video ismi CS2 Ultimate FPS boost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…