32 GB RAM sistemde boşta 9 GB kullanılması normal mi?

675849

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Drive linkini bıraktığım videoda görülen bellek(RAM) kullanım miktarı normal mi? Bilgisayar boştayken hiçbir şey yapmıyorken kullanım yüzdesi bu kadar oluyor. Bilgisayarda 32 GB DDR5 4800MHz RAM takılı ve kullanılabilir miktar 31.6 GB ve işletim sistemi Windows 11. işin garip yanı görev yöneticisinde görülen uygulamaların kullanım miktarlarını toplasan yanına bile yaklaşmıyor kullanımın. Aydınlatırsanız sevinirim. Biraz endişelendim çünkü. Başta böyle miydi tam hatırlamıyorum.

W

Oradaki Görev Yöneticisi'ndeki islemler toplam RAM kullanimi gostermez. Sistemin kendi gostermedigi islemleri var. O yuzden normal ve bu RAM kullanimi normal. Sistem bosta fazla RAM kullanabilir, RAM isteyen bir uygulama acildigi zaman o bostaki RAM oraya aktarilir zaten.

Oradaki Görev Yöneticisi'ndeki islemler toplam RAM kullanimi gostermez. Sistemin kendi gostermedigi islemleri var. O yuzden normal ve bu RAM kullanimi normal. Sistem bosta fazla RAM kullanabilir, RAM isteyen bir uygulama acildigi zaman o bostaki RAM oraya aktarilir zaten.
Hocam içimi rahatlattınız çok teşekkür ediyorum.

Hocam içimi rahatlattınız çok teşekkür ediyorum.

5:17 bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı