32 GB RAM vs. 1 TB SSD

Hocam RAM'i istediğiniz zaman arttırabilirsiniz ama SSD'i 500GB olarak aldığınızda depolama da yer kalmadığında bir daha 500GB SSD alıp 2 birim yapmak yerine 1TB SSD alın keyfinize bakın. Tavsiyem 1TB SSD olacak.

Hocam alacağı laptopu bilmeden RAM'i değiştirip değiştiremeyeceğini bilemeyiz. Değiştirilememe ihtimaline karşılık 32 GB RAM daha mantıklı bir seçenek.

Tulpar T5 V21.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook almayı düşündüğüm cihaz bu hocam.

Bence her ikisi de gerekiyor. 500 GB hafıza dolacaktır. RAM konusunda 16 GB yeterli ama 32 olması daha rahatlatacaktır PC'yi.

Laptop'ta 2 adet M.2 slotu var ve RAM'ler 2x8 16 olarak takılmış. Sen buna sonradan RAM ekleyip 32 GB yapamazsın. Ama sonrasında SSD ekleyip hafızayı (dolunca) artırabilirsin. 16 GB modeli alman daha mantıklı.
Edit: Ne 16'sı, 32 yanlış yazdım.
Son karar: 32 GB modeli alman en mantıklısı. Ancak şunu da belirteyim, 512 GB göz açıp kapayıncaya kadar dolar.

Anladım hocam teşekkür ederim benim de gönlümden geçen oydu aslında ama sizlerinde bir fikrini almak istedim hepiniz çok sağ olun dostlar

O zaman hayırlı olsun hocam aldığınızda bizlerle deneyimlerinizi paylaşırsanız almayı düşünen arkadaşlara da bir faydanız dokunabilir. Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…