S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Aralık 2020 #11 Windows To Go diyorsanız, mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows To Go diyorsanız, mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L lastromance21 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #12 amdfani dedi: Yüklenebilir fakat sorun çıkması muhtemel. Genişletmek için tıkla... SD kartta kurcmayacağım Win 10 SSD'ye yükleyeceğim.
amdfani dedi: Yüklenebilir fakat sorun çıkması muhtemel. Genişletmek için tıkla... SD kartta kurcmayacağım Win 10 SSD'ye yükleyeceğim.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Aralık 2020 #13 Benim sistemim SD karttan boot edebiliyor. Hiç Windows yüklemedim ama Memtest X86 ile RAM testi yapmıştım. Yani SD kart ile kurulum yapabilirsin.
Benim sistemim SD karttan boot edebiliyor. Hiç Windows yüklemedim ama Memtest X86 ile RAM testi yapmıştım. Yani SD kart ile kurulum yapabilirsin.
L lastromance21 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #14 Samotne Ciasteczka dedi: Windows to GO diyorsanız, mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adam SD kartami kuruyor.
Samotne Ciasteczka dedi: Windows to GO diyorsanız, mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adam SD kartami kuruyor.
amdfani Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 135 Yer AMD İşlemci Üstü. 14 Aralık 2020 #15 lastromance21 dedi: SD kartta kurcmayacağım Win 10 SSD'ye yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onda sorun çıkma ihtimali çok daha düşük. Biraz yavaş kurulması dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.
lastromance21 dedi: SD kartta kurcmayacağım Win 10 SSD'ye yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onda sorun çıkma ihtimali çok daha düşük. Biraz yavaş kurulması dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.
ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #16 Denemek lazım olur diye tahmin ediyorum ama sorun çıkarabilir önermem.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #17 SD kart'ı bootable yapmak için USB dönüştürücü gerekecektir sanırım. SD kart yuvası varsa belki orası da boot eder. Emin değilim ama. Bu arada konu sahibi Windows 10'u SD karta kurmak istemiyor, SD karta yazıp format atmak istiyor.
SD kart'ı bootable yapmak için USB dönüştürücü gerekecektir sanırım. SD kart yuvası varsa belki orası da boot eder. Emin değilim ama. Bu arada konu sahibi Windows 10'u SD karta kurmak istemiyor, SD karta yazıp format atmak istiyor.
L lastromance21 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #18 AJFA dedi: SD Kart'ı bootable yapmak için USB dönüştürücü gerekecektir sanırım. SD kart yuvası varsa belki orası da Boot eder. Emin değilim ama. Bu arada konu sahibi Windows 10'u SD karta kurmak istemiyor, SD karta yazıp format atmak istiyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok halletim işi yine de sağ ol.
AJFA dedi: SD Kart'ı bootable yapmak için USB dönüştürücü gerekecektir sanırım. SD kart yuvası varsa belki orası da Boot eder. Emin değilim ama. Bu arada konu sahibi Windows 10'u SD karta kurmak istemiyor, SD karta yazıp format atmak istiyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok halletim işi yine de sağ ol.