Wmir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.273 Çözümler 13 5 Mayıs 2021 #1 32 GB'lık bir flash belleğin içine Fedora veya başka bir dağıtım kurabilir miyim? @cengover_ekin hocam belki siz biliyorsunuzdur. Son düzenleme: 5 Mayıs 2021
32 GB'lık bir flash belleğin içine Fedora veya başka bir dağıtım kurabilir miyim? @cengover_ekin hocam belki siz biliyorsunuzdur.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Tabiki.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 Wmir dedi: 32 GB'lık bir flash belleğin içine Fedora veya başka bir dağıtım kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Fedora Live USB destekliyor.
Wmir dedi: 32 GB'lık bir flash belleğin içine Fedora veya başka bir dağıtım kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Fedora Live USB destekliyor.
Wmir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.273 Çözümler 13 5 Mayıs 2021 #4 Peki Fedora haricinde önerdiğiniz bir dağıtım var mı?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 5 Mayıs 2021 #5 Ventoy ile birden fazla sistem kurabilirsin. Sadece Fedora da kurabilirsin, genelde dağıtımların iso dosyalarının boyutu 4 GB'dan fazla olmuyor.
Ventoy ile birden fazla sistem kurabilirsin. Sadece Fedora da kurabilirsin, genelde dağıtımların iso dosyalarının boyutu 4 GB'dan fazla olmuyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #6 Wmir dedi: Peki Fedora haricinde önerdiğiniz bir dağıtım var mı? Genişletmek için tıkla... Beklentileriniz neler?
Wmir dedi: Peki Fedora haricinde önerdiğiniz bir dağıtım var mı? Genişletmek için tıkla... Beklentileriniz neler?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #7 Wmir dedi: Peki Fedora haricinde önerdiğiniz bir dağıtım var mı? Genişletmek için tıkla... Dağıtımı ne için kullanacaksınız? Linux bilginiz var mı? Beklentileriniz neler?
Wmir dedi: Peki Fedora haricinde önerdiğiniz bir dağıtım var mı? Genişletmek için tıkla... Dağıtımı ne için kullanacaksınız? Linux bilginiz var mı? Beklentileriniz neler?
Wmir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.273 Çözümler 13 5 Mayıs 2021 #8 Dengesiz Kokarca dedi: Beklentileriniz neler? Genişletmek için tıkla... drmstafaa dedi: Dağıtımı ne için kullanacaksınız? Linux bilginiz var mı? Beklentileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Film/dizi izlemek ve internette gezinmek için kullanacağım.
Dengesiz Kokarca dedi: Beklentileriniz neler? Genişletmek için tıkla... drmstafaa dedi: Dağıtımı ne için kullanacaksınız? Linux bilginiz var mı? Beklentileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Film/dizi izlemek ve internette gezinmek için kullanacağım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 5 Mayıs 2021 #9 Wmir dedi: Film/dizi izlemek ve internette gezinmek için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dağıtım kurabilirsin, fark etmez. Fedora üzerinden devam et bence.
Wmir dedi: Film/dizi izlemek ve internette gezinmek için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dağıtım kurabilirsin, fark etmez. Fedora üzerinden devam et bence.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #10 @Wmir hemen hemen her dağıtım size uygun, bilgisayarınızın özellikleri nasıl?