32 gün devamsızlık ile sınıfta kalınır mı?

shizou

Hectopat
Mart ayında ameliyat olacağım. Ameliyattan sonra heyet raporu isteyeceğim fakat şu an devamsızlığım 32 gün. Özürsüzdekileri özürlüye aktardıktan sonra kalma gibi bir durum olur mu?

Şu an 19.5 özürlü 12.5 gün özürsüz var özürsüzleri aktaracağız.

Özürsüz 10 Özürlü 20 olunca kalıyorsunuz bildiğim. 0.5 yer kalmış aktarırsanız toplam 32 olur.

Özürsüz 10 özürlü 20 olunca kalıyorsunuz bildiğim. 0.5 yer kalmış aktarırsanız toplam 32 olur.

Toplam 20/10 olunca kalmıyorsun. Ama şu an özürsüz 12.5 yani sınırı geçti bunların yarısını özürlüye aktarsam. Ve heyet raporu alsam kalır mıyım bunu soruyorum.

Toplam 20/10 olunca kalmıyorsun. Ama şu an özürsüz 12.5 yani sınırı geçti bunların yarısını özürlüye aktarsam. Ve heyet raporu alsam kalır mıyım bunu soruyorum.
Heyet raporuyla kalacağınızı sanmıyorum normal keyfi bir durum söz konusu değil sağlık sonuçta.

Kacinci sinif olduguna bagli, ortaokuldaysan buyuk ihtimalle gecirirler ailen ile konusup fln ama lisedeysen kalirsin

30 günü geçince kalıyorsun zaten özürlüye geçirsen ne fark eder.

30 günü geçince kalıyorsun zaten özürlüye geçirsen ne fark eder.

Heyet raporu özürlüdeki 20 günü 50 gün yapıyor +30 gün ekleniyor böyle bir şey var hiç duydunuz mu bilmiyorum.

Bende ameliyat oldum, nereye başvurup aldınız?

Ameliyatınıza göre veriyorlar galiba pek bilmiyorum, danışanlara sorarak bilgi alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…