32 inç ASUS ROG OLED monitör alınır mı?

LaNTiSS

Centipat
Daha fazla  
Selamlar piyasadaki 32 inç 4K ASUS ROG OLED monitörlerden hangisini tercih etmeliyim?

Qd-OLED mi? Woled fark eder mi? Kullanan veya konuya hakim arkadaşların tavsiyelerini ve açıklamalarını bekliyorum.

Selamlar okudum evet klasik woled panel siyahları iyi gösteriyor ve güneşten etkilenmiyormuş. Ortam loş perdeleri açmıyorum aynı oda Oled tvde var sorun yaşamıyorum. Qd-oled ise daha parlak ve renkleri daha iyi deniyor. Ben bu kadar para vermişken paradan kaçmadan en iyisini almak keşke demek istemiyorum.

Iyı denk geldık. Alabılecegın en ıyı 32 ınc qd OLED panel bu cıhaz.

ASUS PG32UCDMR almak istiyorum pişman olmam herhalde.

Farkı bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim panel ve deneyim aynı olacaksa daha ucuz bir Asus modelinide tercih edebilirim.

32 inç olmazsa olmaz bu arada

Farkı bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim panel ve deneyim aynı olacaksa daha ucuz bir ASUS modelini de tercih edebilirim.

Oncelıkle marka bagımlılıgını bır kenara bırak ve attıgım karsılastırmayı ıncele. Almak ıstedıgın ASUS modelının tek onemlı farkı DisplayPort 2.1'e sahıp olması. Karsılastırmada kullanılan Gigabyte modelının p takısı var, bu cıhazında tek farkı yıne dıpslayport 2.1'ı olması. Bu porta ıhtıyacımız yok, HDMI 2.1+DSC ıle sorunsuz calısıyor cıhazlar. Hepsının panelı aynı ve Samsung tarafından uretılıyor. @bluerr Bu konuya daha hakım benden, ASUS daha fazla sorun cıkarıyormus.

Bende 1 ay kadar once aynı arayıstaydım ve uzun arastırmalarım sonucu sana onerdıgım cıhazı aldım. Normal parlaklıkta 1000 nıt e ızın veren tek cıhaz. MiniLED panelden gectım, gonul rahatlıgıyla soyleyebılırım kı bu cıhazda parlaklık sorun degıl. Incelemelerıne goz atarsan rtıngs te mevcut zaten, en ıyı renk kalıbrasyonu yapılmıs cıhazların da basında gelıyor yıne. Marka bılınırlıgı ve pazarlama farkı yuzunden bu kadar fıyat farkı mevcut, ASUS daha ıyı oldugu ıcın degıl yanı.

QD OLED tarafında gen 3 ıle gen 4 arasında buyuk fark yok, kafanı karıstırmasın bu durum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…