32 inç monitör FPS oyunlarında sorun çıkarır mı?

svjzib

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 27 inç 4K bir monitör almayı düşünüyordum ama 4K için 32 tercih etmelisin dediler.
Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. FPS Online oynarken çok zorluyor mu yoksa alışılıyor mu? Monitörle aramda 75 cm civarı bir mesafe olacak. Single oyunları fazlasıyla oynuyorum ama favorim FPS (Online) oyunları.

27 inç tavsiye ederim etrafa bakarken vurulabilirsin, gerek yok 32 inçe.

Benim fikrim fps oyunlarında 24 inç kullanmak. 32 inç bence fazla kalır. Göz yorar ve adamların nerede olduğunu bulmakta zorluk çekersiniz.

32 inç öneririm, 2012den beridir TV kullanıyorum güzel oluyor.

Çıkarır, hikaye oyunlarında bir şey olmaz ama.

Sana tavsiye olarak göndereyim bir tane monitör. Bu monitörü bende alacağım Allah izin verirse. Vatan bilgisayara gidip sana en uygun boyutu bulabilirsin. Monitör: Dell G2723H 27" 1ms Full HD FreeSync G-Sync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ayrıca daha pahalıya gelir 32 inç.

Çatur çutur gaming aga 32inç al gitsin, kullanmadan yorum yapanları pek dikkate almanı tavsiye etmem.

Dosya Ekleri

• 20230126_235637.jpg
    303,2 KB · Görüntüleme: 148
Çatur çutur gaming aga 32inç al gitsin, kullanmadan yorum yapanları pek dikkate almanı tavsiye etmem.
Abi ben kullandım ama bu küçük gibi duruyor. Benim kullandığım baya görebildiğim alanın dışına bile çıkıyordu.

Reis klavyesiz oynuyor. Soldaki 9mm mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…