Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Ekran kartım 32 MB 4 GB RAM hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Aktif olarak Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum.
Ekran kartım 32 MB 4 GB RAM hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Aktif olarak Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.153 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Modeli biz mi tahmin ediyoruz?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.408 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2025 #3 Hamza Yüksel dedi: Ekran kartım 32 MB 4 GB RAM hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Aktif olarak Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen de konunuzu görmüştüm işleminizi ve ekran kartınızı da yazsanız ya, o gün de söylemiştim.
Hamza Yüksel dedi: Ekran kartım 32 MB 4 GB RAM hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Aktif olarak Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen de konunuzu görmüştüm işleminizi ve ekran kartınızı da yazsanız ya, o gün de söylemiştim.
ŞehinşahHasansabbah Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 580 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2025 #4 Hamza Yüksel dedi: Ekran kartım 32 MB 4 GB RAM hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Aktif olarak Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce, biraz Linux bilginiz varsa Endeavour OS KDE öneririm.
Hamza Yüksel dedi: Ekran kartım 32 MB 4 GB RAM hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Aktif olarak Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce, biraz Linux bilginiz varsa Endeavour OS KDE öneririm.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #5 FehmiDogru.js dedi: Hocam geçen de konunuzu görmüştüm işleminizi ve ekran kartınızı da yazsanız ya, o gün de söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin FehmiDogru.js dedi: Hocam geçen de konunuzu görmüştüm işleminizi ve ekran kartınızı da yazsanız ya, o gün de söylemiştim. Genişletmek için tıkla... işlemcimi bilmiyorum ekran kartım intel hd graphics gibi birşey zaten sonra bikaç fotoğraf atmıştım orda bişeyler yazıyordu ekran kartı ve işlemci ile ilgili ŞehinşahHasansabbah dedi: Linux Mint Xfce, biraz Linux bilginiz varsa Endeavour OS KDE öneririm. Genişletmek için tıkla... linux mint xfce yi denicem linux un daha hızlı çalışcağını düşünüyorum Son düzenleme: 14 Şubat 2025
FehmiDogru.js dedi: Hocam geçen de konunuzu görmüştüm işleminizi ve ekran kartınızı da yazsanız ya, o gün de söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin FehmiDogru.js dedi: Hocam geçen de konunuzu görmüştüm işleminizi ve ekran kartınızı da yazsanız ya, o gün de söylemiştim. Genişletmek için tıkla... işlemcimi bilmiyorum ekran kartım intel hd graphics gibi birşey zaten sonra bikaç fotoğraf atmıştım orda bişeyler yazıyordu ekran kartı ve işlemci ile ilgili ŞehinşahHasansabbah dedi: Linux Mint Xfce, biraz Linux bilginiz varsa Endeavour OS KDE öneririm. Genişletmek için tıkla... linux mint xfce yi denicem linux un daha hızlı çalışcağını düşünüyorum
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Şubat 2025 #6 SSD yoksa Linux da yavaş çalışacaktır benden söylemesi.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #7 Sakuya Izayoi dedi: SSD yoksa Linux da yavaş çalışacaktır benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Ssd varmı bilmiyorum ama linux gayet akıcı çalışıyor
Sakuya Izayoi dedi: SSD yoksa Linux da yavaş çalışacaktır benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Ssd varmı bilmiyorum ama linux gayet akıcı çalışıyor
HHB Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #8 Linux olarak Ubuntu Mate'ya da Linux Mint Xfce öneririm onun dışında Windows tiny10 veya 2016 LTSC kullan.
Linux olarak Ubuntu Mate'ya da Linux Mint Xfce öneririm onun dışında Windows tiny10 veya 2016 LTSC kullan.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Şubat 2025 #9 @Hamza Yüksel kurulum yaptınız mı, yoksa canlı ISO üzerinden mi deneyimlediniz?
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel kurulum yaptınız mı, yoksa canlı ISO üzerinden mi deneyimlediniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani rufus üzerinden format atarak kurdum HHB dedi: Linux olarak Ubuntu Mate'ya da Linux Mint Xfce öneririm onun dışında Windows tiny10 veya 2016 LTSC kullan. Genişletmek için tıkla... linux mintxfce kurdum alışmaya çalışıyorum crack olmadan
Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel kurulum yaptınız mı, yoksa canlı ISO üzerinden mi deneyimlediniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani rufus üzerinden format atarak kurdum HHB dedi: Linux olarak Ubuntu Mate'ya da Linux Mint Xfce öneririm onun dışında Windows tiny10 veya 2016 LTSC kullan. Genişletmek için tıkla... linux mintxfce kurdum alışmaya çalışıyorum crack olmadan