Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Şubat 2025 #11 @Hamza Yüksel hafif sayılacak bir dağıtım kurmuşsunuz akıcı olmasına sevindim.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #12 Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel hafif sayılacak bir dağıtım kurmuşsunuz akıcı olmasına sevindim. Genişletmek için tıkla... Pek yapıcak birşey bulamadım ama yeni konu oluşturdum onun dışında gayet iyi Hamza Yüksel dedi: Pek yapıcak birşey bulamadım ama yeni konu oluşturdum onun dışında gayet iyi Genişletmek için tıkla... Ne yapıcağımı bilemedim değişik windowsa göre
Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel hafif sayılacak bir dağıtım kurmuşsunuz akıcı olmasına sevindim. Genişletmek için tıkla... Pek yapıcak birşey bulamadım ama yeni konu oluşturdum onun dışında gayet iyi Hamza Yüksel dedi: Pek yapıcak birşey bulamadım ama yeni konu oluşturdum onun dışında gayet iyi Genişletmek için tıkla... Ne yapıcağımı bilemedim değişik windowsa göre
HHB Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #13 Hamza Yüksel dedi: Nasıl yani Rufus üzerinden format atarak kurdum. Linux mintxfce kurdum alışmaya çalışıyorum crack olmadan. Genişletmek için tıkla... Umarım yeni dağıtımına alışmayı başarırsın usta.
Hamza Yüksel dedi: Nasıl yani Rufus üzerinden format atarak kurdum. Linux mintxfce kurdum alışmaya çalışıyorum crack olmadan. Genişletmek için tıkla... Umarım yeni dağıtımına alışmayı başarırsın usta.