32" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz Gaming monitör alınır mı?

apozzeers

Femtopat
Daha fazla  
32" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz Gaming monitör alınır mı?

LS32BG652euxuf.

Son düzenleyen: Moderatör:
360 hz olanını kullanıyorum arasında fark 120hz arkadaki Led aydınlatma ve hdr de biraz daha iyi görüntü durumu var. Dün akşam 20.700 di indirim de okuyan öğrenci tandığın varsa edu maili ile alabilirsin. Yine stok gelecektir. Bu fiyata kaçmaz zaten ben 23.5 a aldım geçen yıl

Oled ekran olduğu için çekiniyorum. Bazı yerlerde kendini koruma amaçlı kapattığını vs. okudum doğru mu?

Oled ekran olduğu için çekiniyorum. Bazı yerlerde kendini koruma amaçlı kapattığını vs. okudum doğru mu?
Çekinecek hiç birşey yok hocam, 6-7 ay oldu alalı 5-6 saat oyun oynuyorum, hiç kendini kapattığını görmedim. Eğer 5-10 dk ekranı kendi başına bırakıp gittin diyelim o zaman parlaklık kısıyor

Çekinecek hiçbir şey yok hocam, 6-7 ay oldu alalı 5-6 saat oyun oynuyorum, hiç kendini kapattığını görmedim. Eğer 5-10 dk ekranı kendi başına bırakıp gittin diyelim o zaman parlaklık kısıyor

Fiyat olarak beni aştığı için 240Hz sipariş verdim az önce.

G65B VA panel. OLED ise Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG612suxuf diye geçiyor. Tam olarak hangisini aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…