32" televizyon önerisi

tnrgrcgl

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Aile büyüklerimin TV'a ihtiyacı var. Yaşlı insanlar oldukları için öyle akıllı TV, Android falan anlamazlar. Belirttikleri belli ihtiyaçlar var. Çok büyük olmasın ama küçük de olmasın, hoparlörleri güzel yüksek ses versin, TV izlemek için takılan alıcılı TV kulaklıkları için kulaklık girişi olsun. Enerji tüketimi fazla olmasın. ( akıllı TV olmasın dedik ama, eğer Netflix'e girmek gibi bir imkanı olursa fena olmaz ama şart da değil) bütçe maksimum 6 7K dediler. Siz değerli forum kullanıcılarının yorum, önerilerini bekliyorum.

eklemeyi unutmuşum , servis açısından sıkıntı yaratamayacak , daha bilindik markalar tercihimiz. Lg , Philips , samsung vs vs. @617210 arkadaşımız axen i önermiş ama ( şahsen ben firmayı pek tanımıyorum onun için teknik destek ve servis kısmını bilmiyorum ) daha bilindik markalar daha iyi olucaktır

oturma odası 6m2 bir yer , seyir mesafesi de 2 , 2.5 metre onun için daha büyüğü büyük durabilir diye 32 yeterli diye düşündüm 37 çok büyük olur gibi

arkadaşlar önerisi olan yok mu

ürün önerileriniizi bekliyorum arkadaşlar

arkadaşlar konuyu güncelleyip uplayıp yukarı çıkmasını sağlıyorum ama öneriden bulunan yok herhangi bir ürün hakkında

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı