320.000 TL araba önerisi

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
320.000 TL maksimum bütçeyle araba almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan görünüş sportif durması ama aynı zamanda 4 kapı olup biraz ailenin de işlerini görebilecek ve motor konusunda bana sorun çıkarmayacak manuel bir araba. Aklımdakiler Polo, Golf 6, Megane 3, Cruze, Clio 4 model aralıkları en az 2010. Ne tavsiye edersiniz? Bütçe de biraz sakat olduğu için saydığım araçları temiz bulmak zorlaşıyor maalesef.

Bahsettiğiniz modelleri temiz bulmak veya sizi yormayacak olana denk gelmek zahmetli olabilir. Mantık çerçevesinde bakılırsa nispeten temiz 2014-15 Delux paket Ford Courier olabilir.

Golf 6 tabiki, temizini o fiyata bulmanız zor ama.

Temiz bulabilirsen tabi ki aralarından Golf 6 derim.

Bahsettiğiniz modelleri temiz bulmak veya sizi yormayacak olana denk gelmek zahmetli olabilir. Mantık çerçevesinde bakılırsa nispeten temiz 2014-15 Delux paket Ford Courier olabilir.

Golf 6 tabiki, temizini o fiyata bulmanız zor ama.

Yani boya takıntım zaten yok değişeni ve hasar kaydı makul tek tük denk geliyor arada ama Golf 6 cidden çok istiyorum ama denk gelen modeller içinde maalesef Golf 6 hiç göremedim yani var ama hepsi ağır hasar kayıtlı falan oluyor. Courier mantık çerçevesinde iyi olabilir hocam ama genç arabası arıyorum malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…