T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Haziran 2023 #11 Hipokratus dedi: Amazonda 2x8 olanı sipariş ettim hay Allah işe bak Hocam sitede de 2x8 yazıyor ne yapayım ben şimdi @Artoria Pendragon @Ellie Williams Genişletmek için tıkla... Yanlış yazıyordur.
Hipokratus dedi: Amazonda 2x8 olanı sipariş ettim hay Allah işe bak Hocam sitede de 2x8 yazıyor ne yapayım ben şimdi @Artoria Pendragon @Ellie Williams Genişletmek için tıkla... Yanlış yazıyordur.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Haziran 2023 #12 Hipokratus dedi: Amazonda 2x8 olanı sipariş ettim hay Allah işe bak Hocam sitede de 2x8 yazıyor ne yapayım ben şimdi @Artoria Pendragon @Ellie Williams Genişletmek için tıkla... 2x8 yazmıyor orada, 2Rx8 yazıyor. Yani RAM rankı o, çip dizilimini ifade ediyor. Sen yanlış almışsın, biz de dikkat etmemişiz. İade et.
Hipokratus dedi: Amazonda 2x8 olanı sipariş ettim hay Allah işe bak Hocam sitede de 2x8 yazıyor ne yapayım ben şimdi @Artoria Pendragon @Ellie Williams Genişletmek için tıkla... 2x8 yazmıyor orada, 2Rx8 yazıyor. Yani RAM rankı o, çip dizilimini ifade ediyor. Sen yanlış almışsın, biz de dikkat etmemişiz. İade et.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Haziran 2023 #13 Ellie Williams dedi: 2x8 yazmıyor orada, 2Rx8 yazıyor. Yani RAM rankı o, çip dizilimini ifade ediyor. Sen yanlış almışsın, biz de dikkat etmemişiz. İade et. Genişletmek için tıkla... 16 DRAM olduğuna dikkat etmemişim. İade etmesine gerek yok, ileride 32 GB yapacaksa daha iyi olur.
Ellie Williams dedi: 2x8 yazmıyor orada, 2Rx8 yazıyor. Yani RAM rankı o, çip dizilimini ifade ediyor. Sen yanlış almışsın, biz de dikkat etmemişiz. İade et. Genişletmek için tıkla... 16 DRAM olduğuna dikkat etmemişim. İade etmesine gerek yok, ileride 32 GB yapacaksa daha iyi olur.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Haziran 2023 #14 the Prodigy dedi: 16 DRAM olduğuna dikkat etmemişim. İade etmesine gerek yok, ileride 32 GB yapacaksa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Masrafa girmek istemiyorsa diye dedim. Konu sahibi 2x8 istiyor sonuçta.
the Prodigy dedi: 16 DRAM olduğuna dikkat etmemişim. İade etmesine gerek yok, ileride 32 GB yapacaksa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Masrafa girmek istemiyorsa diye dedim. Konu sahibi 2x8 istiyor sonuçta.