320 TL CSGO için Mouse Önerisi

Winchester13

Hectopat
Daha fazla  
Zowie Mouseları çok beğendim çoğu kişi de iyi yorum yapmış fakat boyut konusunda kararsız kaldım. Ellerim çok büyük değil ortalama düzeyde denilebilir. Ama 300-320 TL'ye kadar her öneriye açığım. Genelde FPS oyunları oynuyorum üzerin fazladan 2 tuş bulunması yeterli benim için bas konuş için. Şimdiden teşekkürler öneriler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum selamlar,

Bende mouse bakıyorum ve aklımda 2 3 tanesi var.
Rival 500 - 280 tl hepsiburada
Rival 700 - 350 tl hepsiburada
Razer Basilisk Ergonomic FPS Gaming Mouse - 310 tl hepsiburada
Rival 600 de şık ama türkiyede sanırım şuan için satışta değil. 300-350 tl aralığında gelirse alabilirim. beni aydınlatmasıyla ciddi etkiledi. :)

Şirkette kullandığım Logitech performance MX a tip olarak yakın bir mouse baktığımdan dolayı en çok rival 500 ve Razer arasında kaldım.

araştırmalarımda rival biraz daha moba oyunlar için demişler sebebi çok tuşu olması razer zaten isminde de FPS ibaresi bulunuyor.

Nacizane tavsiyem iyi takip etmen indirimde 50 60 70 tl kadar ucuza alabiliyorsun. örnek verecek olursam; Steelseries arctis 3 380 tl ye aldım 3 gün sonra 300 tl ye satılan yer vardı:)

Logitech G502 Proteus Spectrum kendim kullanıyorum gayet kullanışlı fiyat etiketini hak ediyor. 2. el olarak da yönelebilirsin garantili temiz birşey bulur isen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı