kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 15 Şubat 2021 #1 246941 dedi: Yalnız RAM'e OC yapmamışsınız. Aksine performansını düşürmüşsünüz. Alt gecikmeler çok kötü. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: Kesinlikle. Fotoğraf sonradan eklendiği için şimdi gördüm ben de. XMP ayarlarını da manuel olarak ayarlayıp sadece CL değerini düşürmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bulmuşken sorayım burada bir anormallik var mı? CL kısmı tek anlamadığım olaydır RAM'lerde.
246941 dedi: Yalnız RAM'e OC yapmamışsınız. Aksine performansını düşürmüşsünüz. Alt gecikmeler çok kötü. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: Kesinlikle. Fotoğraf sonradan eklendiği için şimdi gördüm ben de. XMP ayarlarını da manuel olarak ayarlayıp sadece CL değerini düşürmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bulmuşken sorayım burada bir anormallik var mı? CL kısmı tek anlamadığım olaydır RAM'lerde.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 15 Şubat 2021 #2 Tertemiz çalışıyor, bir sıkıntı yok.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 15 Şubat 2021 #3 kino dedi: Bulmuşken sorayım burada bir anormallik var mı? CL kısmı tek anlamadığım olaydır RAM'lerde. Eki Görüntüle 879683 Genişletmek için tıkla... tRC değeri biraz yüksek. Pek de önemi yok ama.
kino dedi: Bulmuşken sorayım burada bir anormallik var mı? CL kısmı tek anlamadığım olaydır RAM'lerde. Eki Görüntüle 879683 Genişletmek için tıkla... tRC değeri biraz yüksek. Pek de önemi yok ama.