Elimde Gigabyte B360M H anakart ve Pentium g5400 işlemci var. Anakartım 2666 MHz RAM destekliyor hangi RAM'i almalıyım?
Kingston hyper x 3200 MHz CL 18 mi? Kingston hyperx 2400 MHz CL 15 mi? 3200 alırsam CL değeri yüksek olur. 2400 alsam MHz düşük kalıyor? Bildiğim kadarıyla Pentium g5400 de 2400 MHz kadar çalışıyor. Mesela işlemciyi 1 sene sonra 9. nesil olarak değiştirsem bunu baz alarak hangi RAM'i almalıyım? Performans olarak çok fark eder mi?
Anakartın max 2666 desteklerken neden 3200 alasın. Uygun fiyatlı 3000 Mhz bir tane RAM al yeter bence. İntel tarafında RAM frekansı o kadar önemli değil zaten. AMD olsa ileriye dönük fazla MHZ alman mantıklı olabilirdi.
Bence fiyat performans RAM modeli olarak şunu al geç.
Hocam sen yapma bali en az 50-60 TL fazla para verecek kullanmıyacağı birşey için. Üstüne CL 18 bir RAM almış olacak. Kullandığı işlemci İntel tarafında ayrıca değiştirsem bile 9. nesil intel alacam diyor. Anakart gene sabit kalacak söylemin biraz saçma bence.
Hocam sen yapma bali en az 50-60 TL fazla para verecek kullanmıyacağı birşey için. Üstüne CL 18 bir RAM almış olacak. Kullandığı işlemci İntel tarafında ayrıca değiştirsem bile 9. nesil intel alacam diyor. Anakart gene sabit kalacak söylemin biraz saçma bence.
2 seçimden birini önerdim ben sadece.Intel 9.cu nesil işlemci alırsa belki Z390 anakartı alıcak ? i5 9400F için bu anakart kullanılabilir evet katılıyorum ama 9600K ve 9700K tarzı işlemciler için o anakartı kullanamaz.BIOS update ile kullansa bile mantıksız olur çünkü Overclock yapılmıyor B360.
Bizden herhangi bir 3000MHz RAM önerisi isteseydi ben de uygun fiyatlısını önerebilirdim.
Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
8 Gb Ddr4 3000 Mhz Hlv-pc24000d4-8g Hı-level arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sevgili arkadaşlar, bütçe o kadarda önemli değil. Sadece kingston , corsair tarzında öneri istiyorum.
Hi-Level falan almak istemiyorum. Şuan corsair yattı kafama ama kingston'da hoşuma gidiyor. Bu anakart için,
Sevgili arkadaşlar, bütçe o kadarda önemli değil. Sadece kingston , corsair tarzında öneri istiyorum.
Hi-Level falan almak istemiyorum. Şuan corsair yattı kafama ama kingston'da hoşuma gidiyor. Bu anakart için,