Öncelikle herkese iyi forumlar. Biliyorum buna benzer başlıklar fazlasıyla mevcut fakat benim sorum biraz farklı olacak. (biraz uzun ve karmaşık olabilir.)
2. sorum:
Şu an uygun fiyat bareminde 3200 MHz ve CL 16 değeri olmasının yanında overclock la değeri arttırabileceğimi düşündüğüm için daha mantıklı. Ama şöyle bir sorum daha var. Corsair sitesinde aynı üründen 2 farklı kodda 2 ürün mevcut. İlk paylaşacağımda kutu üzerinde "Intel XMP" ibaresi varken diğerinde "AMD" logosu mevcut. Fakat Corsair'in sitesinde "Intel XMP" destekli üründe aynı zamanda "AMD" optimize logosu mevcut. Sizce bu seçeneklerden hangisini değerlendirmeliyim.
CORSAIR VENGEANCE RGB PRO Series DDR4 overclocked memory lights up your PC with mesmerizing dynamic multi-zone RGB lighting, while delivering the best in DDR4 performance.
CORSAIR VENGEANCE RGB PRO Series DDR4 overclocked memory lights up your PC with mesmerizing dynamic multi-zone RGB lighting, while delivering the best in DDR4 performance.
www.corsair.com
Kafayı biraz yakmış durumdayım birisi aydınlatabilirse memnun olurum. İyi akşamlar.
Herkese cevapları ve tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. Tavsiyeler üzerine 3200 MHz CL16 değerli AMD optimizeli modelini tercih ettim. Herkese iyi forumlar