Z Zmbaa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #21 105993 dedi: İzleme sekmesine gelip gözlemlemek istediğin şeye OSD'de göster de. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünü atayım oyun testlerinin size zahmet bakarmısınız ?
105993 dedi: İzleme sekmesine gelip gözlemlemek istediğin şeye OSD'de göster de. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünü atayım oyun testlerinin size zahmet bakarmısınız ?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 30 Ağustos 2017 #22 Bakarim.
Enes Dağcı Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #23 Zmbaa dedi: Çok iyi olur hocam. Overclock yapmayı bilmiyorum. Yapmayı öğrensem bile bu işin ince ve önemli detayları vardır. Technopat üyeliğim yeni bildiğim kadarıyla özel mesaj atamıyoruz. Bu başlık altındamı yardım edersiniz ? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum özel mesaj işini. Zaten şuan mobildeyim Pc'ye gectiğimde bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım.
Zmbaa dedi: Çok iyi olur hocam. Overclock yapmayı bilmiyorum. Yapmayı öğrensem bile bu işin ince ve önemli detayları vardır. Technopat üyeliğim yeni bildiğim kadarıyla özel mesaj atamıyoruz. Bu başlık altındamı yardım edersiniz ? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum özel mesaj işini. Zaten şuan mobildeyim Pc'ye gectiğimde bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım.