poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 2 Temmuz 2020 #1 RAM'im 3200 MHz ama 2133 MHz'de çalışıyor. Anakartım Gigabyte B450M S2H. BIOS ayarlarından mı düzelteceğim yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
RAM'im 3200 MHz ama 2133 MHz'de çalışıyor. Anakartım Gigabyte B450M S2H. BIOS ayarlarından mı düzelteceğim yardım edebilir misiniz?
A ardas1503 Picopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 36 2 Temmuz 2020 #2 poweryiğit dedi: RAM'im 3200 MHz ama 2133 MHz'de çalışıyor. Anakartım Gigabyte B450M S2H. BIOS ayarlarından mı düzelteceğim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip XMP'yi aktif ederseniz sorun düzelecektir
poweryiğit dedi: RAM'im 3200 MHz ama 2133 MHz'de çalışıyor. Anakartım Gigabyte B450M S2H. BIOS ayarlarından mı düzelteceğim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip XMP'yi aktif ederseniz sorun düzelecektir
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 2 Temmuz 2020 #3 XMP devreye sokun.
Seckinmis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 1.264 Çözümler 9 Yer İzmir 2 Temmuz 2020 #4 poweryiğit dedi: RAM'im 3200 MHz ama 2133 MHz'de çalışıyor. Anakartım Gigabyte B450M S2H. BIOS ayarlarından mı düzelteceğim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet BIOS ayarlarından düzelteceksiniz. Ayarın ismi ya "D.O.C.P"dir ya da "X. M.P" dir.
poweryiğit dedi: RAM'im 3200 MHz ama 2133 MHz'de çalışıyor. Anakartım Gigabyte B450M S2H. BIOS ayarlarından mı düzelteceğim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet BIOS ayarlarından düzelteceksiniz. Ayarın ismi ya "D.O.C.P"dir ya da "X. M.P" dir.
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 2 Temmuz 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan çözebilirsin sorununu, beğenirsen sevinirim. Senin için gerekli yer 1:06
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan çözebilirsin sorununu, beğenirsen sevinirim. Senin için gerekli yer 1:06
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 2 Temmuz 2020 #6 BIOS'a girip XMP ayarını devreye sokacaksınız.
poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 2 Temmuz 2020 #7 Pc de bios açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. poweryiğit dedi: Pc de bios açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yardım eder misiniz? Acil bir şekilde
Pc de bios açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. poweryiğit dedi: Pc de bios açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yardım eder misiniz? Acil bir şekilde
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 2 Temmuz 2020 #8 Anakartının markası nedir dostum?
A ardas1503 Picopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 36 2 Temmuz 2020 #9 poweryiğit dedi: PC'de BIOS açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. Yardım eder misiniz? Acil bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hangi tuşa basarak BIOS'u açmaya çalışıyorsunuz. poweryiğit dedi: PC'de BIOS açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. Yardım eder misiniz? Acil bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Gigabyte'de Del diye biliyorum.
poweryiğit dedi: PC'de BIOS açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. Yardım eder misiniz? Acil bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hangi tuşa basarak BIOS'u açmaya çalışıyorsunuz. poweryiğit dedi: PC'de BIOS açılmıyor acmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyor. Yardım eder misiniz? Acil bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Gigabyte'de Del diye biliyorum.
poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 2 Temmuz 2020 #10 ardas1503 dedi: Hangi tuşa basarak BIOS'u açmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows ekraninda shift yeniden başlat ile açtım monitörde aralık dışında uyarısını alıyorum monitor yuzunden olmuş olabilir mi?
ardas1503 dedi: Hangi tuşa basarak BIOS'u açmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows ekraninda shift yeniden başlat ile açtım monitörde aralık dışında uyarısını alıyorum monitor yuzunden olmuş olabilir mi?