A ardas1503 Picopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 36 2 Temmuz 2020 #11 poweryiğit dedi: Windows ekraninda Shift yeniden başlat ile açtım monitörde aralık dışında uyarısını alıyorum monitör yuzunden olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken aralıksız Del basarsanız açılması lazım kesin bir şekilde.Açılmazsa bir sıkıntı vardır.
poweryiğit dedi: Windows ekraninda Shift yeniden başlat ile açtım monitörde aralık dışında uyarısını alıyorum monitör yuzunden olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken aralıksız Del basarsanız açılması lazım kesin bir şekilde.Açılmazsa bir sıkıntı vardır.
poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 2 Temmuz 2020 #12 ardas1503 dedi: Bilgisayar açılırken aralıksız Del basarsanız açılması lazım kesin bir şekilde.Açılmazsa bir sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle açılıyor ama monitör o çözünürlüğü desteklemesigi icin görüntü gelmiyordur.
ardas1503 dedi: Bilgisayar açılırken aralıksız Del basarsanız açılması lazım kesin bir şekilde.Açılmazsa bir sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle açılıyor ama monitör o çözünürlüğü desteklemesigi icin görüntü gelmiyordur.