M m3rttt34 Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Arkadaşlar RAM'i daha yeni aldım HyperX 8 GB 3200MHz fakat 2400MHz gözüküyor. Sistemim Ryzen 3 3100, MSI GT 1030, MSI A320 Gaming Plus anakart. Dosya Ekleri ra.jpg 136,9 KB · Görüntüleme: 69 rrr.jpg 162,5 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar RAM'i daha yeni aldım HyperX 8 GB 3200MHz fakat 2400MHz gözüküyor. Sistemim Ryzen 3 3100, MSI GT 1030, MSI A320 Gaming Plus anakart.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Mart 2021 #2 XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Kontrol ettim, işlemciniz de anakartınız da 3200 Mhz destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Kontrol ettim, işlemciniz de anakartınız da 3200 Mhz destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 5 Mart 2021 #3 m3rttt34 dedi: Arkadaşlar RAM'i daha yeni aldım HyperX 8 GB 3200MHz fakat 2400MHz gözüküyor. Sistemim Ryzen 3 3100, MSI GT 1030, MSI A320 Gaming Plus anakart. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan ayarlamayı dene bir XMP diye bir özellik var onu açmalısın. Artı 0 Eksi
m3rttt34 dedi: Arkadaşlar RAM'i daha yeni aldım HyperX 8 GB 3200MHz fakat 2400MHz gözüküyor. Sistemim Ryzen 3 3100, MSI GT 1030, MSI A320 Gaming Plus anakart. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan ayarlamayı dene bir XMP diye bir özellik var onu açmalısın.
KS KS M m3rttt34 Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 poorfredo dedi: XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır açmadım bilmiyorum açmayı. The G.O.A.T dedi: BIOS'tan ayarlamayı dene bir XMP diye bir özellik var onu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Biostan nasıl açıcam yanlış bişey yapmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
poorfredo dedi: XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır açmadım bilmiyorum açmayı. The G.O.A.T dedi: BIOS'tan ayarlamayı dene bir XMP diye bir özellik var onu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Biostan nasıl açıcam yanlış bişey yapmak istemiyorum.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 5 Mart 2021 #5 m3rttt34 dedi: Hayır açmadım bilmiyorum açmayı. Genişletmek için tıkla... Sadece XMP diye bir sekme vardır onu aç bu kadar. Artı 0 Eksi
m3rttt34 dedi: Hayır açmadım bilmiyorum açmayı. Genişletmek için tıkla... Sadece XMP diye bir sekme vardır onu aç bu kadar.
KS KS M m3rttt34 Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 poorfredo dedi: XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. The G.O.A.T dedi: Sadece XMP diye bir sekme vardır onu aç bu kadar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. The G.O.A.T dedi: Sadece XMP diye bir sekme vardır onu aç bu kadar. Genişletmek için tıkla... poorfredo dedi: XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Kontrol ettim, işlemciniz de anakartınız da 3200 Mhz destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet yaptım oldu şuanda 3200mhz gözüküyor teşekkür ederim. Son düzenleme: 5 Mart 2021 Artı 0 Eksi
poorfredo dedi: XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. The G.O.A.T dedi: Sadece XMP diye bir sekme vardır onu aç bu kadar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. The G.O.A.T dedi: Sadece XMP diye bir sekme vardır onu aç bu kadar. Genişletmek için tıkla... poorfredo dedi: XMP ayarını BIOS üzerinden açtınız mı? Kontrol ettim, işlemciniz de anakartınız da 3200 Mhz destekliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet yaptım oldu şuanda 3200mhz gözüküyor teşekkür ederim.
A AVETROX Femtopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #7 İlk başta 2133 MHz çalışıyordu XMP ayarını açtım 2400 oldu ama RAM'ler 3200 MHz nasıl düzeltirim? Artı 0 Eksi