Briann Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Anakart ASUS H510M-E İşlemci i5 10400f BIOS ayarlarından defalarca kez artırmayı denedim. Ancak sadece 2133 MHz'ye düşürebildim. 3200 yani olması gereken hıza asla çıkartamadım. Sorunun kaynağı ne olabilir? İşlemci ile alakası var mıdır? Sistem bilgilerimi bırakıyorum.
BIOS ayarlarından defalarca kez artırmayı denedim. Ancak sadece 2133 MHz'ye düşürebildim. 3200 yani olması gereken hıza asla çıkartamadım. Sorunun kaynağı ne olabilir? İşlemci ile alakası var mıdır? Sistem bilgilerimi bırakıyorum.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.147 Çözümler 82 Yer Başkent 8 Kasım 2023 #2 XMP açmalısınız. Artı 0 Eksi
5 504117 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 635 Çözümler 3 8 Kasım 2023 #3 Saçma bir cevap olacak ama biostan çıkışta ayarları kaydediyor musun? Bios güncelleme yapmayı da deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Saçma bir cevap olacak ama biostan çıkışta ayarları kaydediyor musun? Bios güncelleme yapmayı da deneyebilirsin.
KS KS Briann Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #4 AceTeq dedi: XMP açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Açmayı çoğu kez denedim ama olmadı. 504117 dedi: Saçma bir cevap olacak ama BIOS'tan çıkışta ayarları kaydediyor musun? BIOS güncelleme yapmayı da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet denemiştim ve yine olmamıştı, arkadaşım işlemci yüzünden deyip biraz açıklamıştı ama unuttum şu an. İşlemcim el vermiyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: XMP açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Açmayı çoğu kez denedim ama olmadı. 504117 dedi: Saçma bir cevap olacak ama BIOS'tan çıkışta ayarları kaydediyor musun? BIOS güncelleme yapmayı da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet denemiştim ve yine olmamıştı, arkadaşım işlemci yüzünden deyip biraz açıklamıştı ama unuttum şu an. İşlemcim el vermiyor olabilir mi?
5 504117 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 635 Çözümler 3 8 Kasım 2023 #5 Briann dedi: Açmayı çoğu kez denedim ama olmadı. Evet denemiştim ve yine olmamıştı, arkadaşım işlemci yüzünden deyip biraz açıklamıştı ama unuttum şu an. İşlemcim el vermiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, işlemcin kötü bir işlemci değil. Artı 0 Eksi
Briann dedi: Açmayı çoğu kez denedim ama olmadı. Evet denemiştim ve yine olmamıştı, arkadaşım işlemci yüzünden deyip biraz açıklamıştı ama unuttum şu an. İşlemcim el vermiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, işlemcin kötü bir işlemci değil.