Sezer12 Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #11 banapcde dedi: Yalnız 3200 tl monitör dahil1060 toplanır ama oatça kalitesi çok yüksek olmaz ve darboğazlı bir sistem olmaz Genişletmek için tıkla... Dostum bi toplarmısın merak ettim.
banapcde dedi: Yalnız 3200 tl monitör dahil1060 toplanır ama oatça kalitesi çok yüksek olmaz ve darboğazlı bir sistem olmaz Genişletmek için tıkla... Dostum bi toplarmısın merak ettim.
banapcde Hectopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #12 Hay hay dostum. SSD ve sonradan bir 8GB daha ram ekleyebilir Dosya Ekleri buyrun.PNG 87,9 KB · Görüntüleme: 105
anlo Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 193 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #13 banapcde dedi: Hay hay dostum. SSD ve sonradan bir 8GB daha ram ekleyebilir Genişletmek için tıkla... Öyle tabiki toplarsın sırf ekran kartı iyi olsun diye diğer parçalardan kısılması mantıklı değil.
banapcde dedi: Hay hay dostum. SSD ve sonradan bir 8GB daha ram ekleyebilir Genişletmek için tıkla... Öyle tabiki toplarsın sırf ekran kartı iyi olsun diye diğer parçalardan kısılması mantıklı değil.
banapcde Hectopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #14 anlo dedi: Öyle tabiki toplarsın sırf ekran kartı iyi olsun diye diğer parçalardan kısılması mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... zaten bende önceki mesajımda çok dengeli bir sistem olmaz dedim
anlo dedi: Öyle tabiki toplarsın sırf ekran kartı iyi olsun diye diğer parçalardan kısılması mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... zaten bende önceki mesajımda çok dengeli bir sistem olmaz dedim
anlo Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 193 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #15 banapcde dedi: zaten bende önceki mesajımda çok dengeli bir sistem olmaz dedim Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım.
banapcde dedi: zaten bende önceki mesajımda çok dengeli bir sistem olmaz dedim Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım.