M Mehmet Can Uludağ Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Bütçem 3200 Tl. Monitörüm var. Klavyeyi G103, Mouseyi G300S olarak düşündüm. Ekran kartına karar veremedim (gtx970 Msi Gaming mi, Gigabyte G1 mi?). Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar lütfen yardım edin 1-2 gün içerisinde kesinlikle alacağım alınca sistemin fotoğrafını da atarım lütfen..
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 3200 Tl. Monitörüm var. Klavyeyi G103, Mouseyi G300S olarak düşündüm. Ekran kartına karar veremedim (gtx970 Msi Gaming mi, Gigabyte G1 mi?). Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar lütfen yardım edin 1-2 gün içerisinde kesinlikle alacağım alınca sistemin fotoğrafını da atarım lütfen..
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 22 Haziran 2015 #2 Bu sistemi örnek olsun diye topladım. Ekran kartını G1 Gaming alabilirsin eğer bütçe kalırsa anakartı daha iyi alır ve SSD takarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2015
Bu sistemi örnek olsun diye topladım. Ekran kartını G1 Gaming alabilirsin eğer bütçe kalırsa anakartı daha iyi alır ve SSD takarsın.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #3 Bu sistemi alman daha mantıklı olur, 137 TL aştı ama değecektir, inan bana Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2015
M Mehmet Can Uludağ Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #4 Emir Erenoğlu sistemi beğendim. SSD'yi çıkarmalıyım çünkü 3200'ün içine mouse-klavye de dahildi. SSD sonradan alırım. Teşekkürler. Vatan'da Webe özel fırsatlar iyiymiş, fiyat Eksen Bilgisayara çok yakın. Vatan'dan mı alayım, Eksenden mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2015
Emir Erenoğlu sistemi beğendim. SSD'yi çıkarmalıyım çünkü 3200'ün içine mouse-klavye de dahildi. SSD sonradan alırım. Teşekkürler. Vatan'da Webe özel fırsatlar iyiymiş, fiyat Eksen Bilgisayara çok yakın. Vatan'dan mı alayım, Eksenden mi?